Acasa MagazinLife Next Star, 11 DECEMBRIE 2014. Rareş Maris a câştigat finala de popularitate

Next Star, 11 DECEMBRIE 2014. Rareş Maris a câştigat finala de popularitate

scris de L.M.
96 afisari

Rareş Maris a câştigat finala de popularitate de la ”Next Star”! Trofeul „Next Star” din finala de popularitate al celui de-al patrulea sezon merge către Rareș Maris, băiatul cu vocea de aur, care a interpretat magistral piesa lui Beyonce, „Halo”.

Next Star, 11 DECEMBRIE 2014. Rareş Maris a câştigat finala de popularitate

Next Star, 11 DECEMBRIE 2014. Rareş Maris a câştigat finala de popularitate

Rareș Mariș are 13 ani și e înzestrat cu multe talente! A învățat să repare telefoane și calculatoare de pe internet. Are și clienți care apelează la el. Încă nu cere bani pentru asta, spune că o face din plăcere.

Pe lângă acestea, Rareș mai are și alte pasiuni. Cântă! Și este foarte priceput la asta.

Next Star. Rareş Maris a câştigat finala de popularitate. Jurații au fost impresionați de talentul său, dar și de aspectul fizic. Lora a spus că seamănă cu actorul Leonardo DiCaprio.
Rares Maris are 13 ani si este din Cluj. “El merita sa castige pentru talentul si harul pe care i l-a dat Dumnezeu”, a spus Muraru. “El trebuia sa castige” a spus Maria. “Merita sa castige, are vocea plina, e inteligent, e pe placul publicului”, a spus Pepe. “Tehnica lui desavarsita”, a spus si Connect-R. “Pe aceasta scena vin numai copii foarte talentati. Ma bucur ca el a castigat”, a spus si Lora.

Next Star. Rareş Maris a câştigat finala de popularitate “Doamnelor, domnilor, trofeul “Next Star” din finala de popularitate al celui de-al patrulea sezon merge către Rareeeeș, băiatul cu vocea de aur, care a interpretat magistral piesa lui Beyonce Halo”, au anuntat juratii.

La Next Star, Rareş Maris a interpretat o melodie din repertoriul lui Beyonce – ”Listen”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult