Acasa MagazinLife NEXT STAR. Anna Tkachi a câştigat ediţia a opta (video)

NEXT STAR. Anna Tkachi a câştigat ediţia a opta (video)

scris de L.M.
1 afisari

Jurații Next Star au avut din nou de luat o decizie extrem de dificilă joi seară, după ce au urmărit în detaliu prestațiile celor opt concurenți.

NEXT STAR. Anna Tkachi a câştigat ediţia a opta

NEXT STAR. Anna Tkachi a câştigat ediţia a opta

Fericita câștigătoare a celei de-a VIII-a ediții a concursului Next Star este Anna Tkachi, care a venit tocmai din Ucraina.

Anna a cântat impecabil în joi seară melodia “Summertime” – Ella Fitzgerald. Câștigătoarea a ales această piesă pentru că este o adevărată iubitoare a muzicii jazz.
Impresionant pentru vârsta de doar nouă ani, dar concurenta din această seară de peste graniță, Anna Tkachi, are deja un contract cu uriașa casă de discuri “Universal” și a câștigat Voice Kids în țara ei!

O adevărată iubitoare a muzicii jazz, talentata Anna Tkachi a avut o prestație de senzație în această seară în fața juriului de la Next Star. Într-un decor atent ales, Anna a cântat impecabil o piesă deloc ușoară, “Summertime” – Ella Fitzgerald.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult