Acasa MagazinLife Next Star: Cȃștigǎtorul ediției a 3-a, Rariș Crișan, aratǎ cǎ a moștenit talentul tatǎlui (video)

Next Star: Cȃștigǎtorul ediției a 3-a, Rariș Crișan, aratǎ cǎ a moștenit talentul tatǎlui (video)

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

Fiul fiul interpretului Cătălin Crișan, Rariș, a cȃștigat ediția cu nr.3 a emisiunii Next Star de la Antena 1, difuzatǎ joi, 2 octombrie.

Next Star: Cȃștigǎtorul ediției a 3-a, Rariș Crișan, aratǎ cǎ a moștenit talentul tatǎlui (foto:nextstar.a1.ro)

Next Star: Cȃștigǎtorul ediției a 3-a, Rariș Crișan, aratǎ cǎ a moștenit talentul tatǎlui (foto:nextstar.a1.ro)

La numai 10 ani, Rariș Crișan a reușit sǎ ridice sala în picioare cu piesa ”Counting stars”, a celor de la One Republic.  Energia și talentul cu care a strălucit pe scenă i-a cucerit pe jurați, de aceea au decis că el merită să meargă în etapa următoare a show-lui Next Star.

Rariș este fiul lui Cătălin Crișan și a vrut să demonstreze prin forțe proprii că are toate calitățile pentru a deveni „Next Star”. Este un copil ca oricare altul cǎruia ȋi place să se plimbe cu rolele, bicicleta și skateboardul împreună cu sora lui Daria. Cu toate acestea visează să joace într-un film de aventură și multă acțiune.

Puteți vedea cum a reușit sǎ impresioneze Rariș publicul și sǎ cȃștige ediția din 2 octombrie de la Next Star accesȃnd linkurile de AICI și AICI.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult