Acasa MagazinLife Next Star. Întâlnire după 30 de ani. Vezi ce s-a întâmplat

Next Star. Întâlnire după 30 de ani. Vezi ce s-a întâmplat

scris de L.M.
5 afisari

Next Star Sezonul 4 editia numarul 5 de Joi 16 Octombrie 2014, Dan Negru ne face cunoscute noi comori ale Romaniei in showul marilor emotii.

Next Star. Întâlnire după 30 de ani. Vezi ce s-a întâmplat

Next Star. Întâlnire după 30 de ani. Vezi ce s-a întâmplat

O noua seara cu mireasma de Next Star, locul in care copiii ajung vedete, devenind in felul acesta scenaristii propriului viitor prin prestatia pe scena acolo unde vor da totul pentru a impresiona juriul. Care sunt concurentii care vor reusi sa impresioneze juriul prin prestatia lor si cine va merge mai departe pentru a castiga marea batalie finala aflam astazi 16.10.2014 pe Antena 1.
În fiecare ediţie, în platoul Next Star, scenele emoţionante se împletesc perfect cu momentele inedite şi surprinzătoare. Aşa se face că joi, 16 octombrie, un membru al juriului a fost surprins de mama unui concurent, alături de care Dan Negru a păşit pe scenă.

Moderatorul show-ului s-a oferit să elucideze el misterul, văzând că membrii juriului sunt miraţi de prezenţa unui adult pe scena Next Star: „Doamna lucrează la o cofetărie de aproape 30 de ani. În primul an în care s-a angajat, la vârsta de 18 ani, unul dintre voi, dintre membrii juriului, i-a păşit în cofetărie. Acum, ea a venit să-l susţină pe băiatul ei, Vlăduţ, care urmează să concureze pentru trofeul Next Star”, mărturiseşte Dan Negru.

De asemenea, mama concurentului şi-a dorit foarte mult să-l revadă pe cel pe care îl admira încă de acum 30 de ani. Pentru ca surpriza să fie mai mare pentru Maria Cârneci, Lora, Pepe, Connect-R şi Vasile Muraru, Dan Negru a rugat-o pe mama lui Vlăduţ să-i înmâneze personal cadoul pe care aceasta i l-a adus vedetei cu care s-a regăsit pe scena Next Star. Despre cine este vorba, dar şi care a fost reacţia juratului, astăzi, de la 20:30, la Antena 1.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult