Acasa MagazinLife Next Star. Mark Mesaros a câştigat a cincea ediţie (video)

Next Star. Mark Mesaros a câştigat a cincea ediţie (video)

scris de L.M.
22 afisari

Next Star. Mark Mesaros a câştigat a cincea ediţie. A fost o seară absolut fabuloasă, cu prichindei extrem de talentaţi şi emoţii greu de descris în cuvinte. Impresionaţi de originalitatea lui Mark, juraţii l-au declarat câştigătorul acestei ediţii.

Next Star. Mark Mesaros a câştigat a cincea ediţie

Next Star. Mark Mesaros a câştigat a cincea ediţie

Mark a venit pe scena Next Star pe ritmuri de beatbox şi a ridicat publicul în picioare. Spectaculos, antrenant şi inedit! „Sincer chiar nu mă aşteptam, pentru că toţi au fost foarte buni”, a declarat puştiul.

Next Star. Mark Mesaros a câştigat a cincea ediţie. E pasionat de sport, însă muzica este totul pentru Mark Mesaros, un puşti de 11 ani care a venit tocmai din Sighetul Marmaţiei pentru a face senzaţie la „Next Star„. Adoră să joace tenis, să se dea cu placa, însă muzica este marea sa pasiune. De aceea, în această seară, el a impresionat juraţii cu o super reprezentaţie de beatbox.

“Am început să fac beatbox de la vârsta de şapte ani, atunci am butonat pe internet şi am văzut pe undeva că scria beatbox şi eram curios să văd ce înseamnă. Am intrat pe internet să văd despre ce este vorba, am văzut pe youtube şi am văzut acolo un tip care făcea sunete din corzile vocale, din gură şi am zis ce tare e asta, vreau şi eu să fac şi am început să învăţ şi eu şi până la urmă m-am perfecţionat. Am învăţat singur acasă, de pe internet. În acest moment beatbox-ul pentru mine înseamnă mult, este jumate din viaţa mea”, povesteşte Mark.

Next Star. Mark Mesaros a câştigat a cincea ediţie. Cel mai fericit moment a lui a fost când a fost aplaudat si aclamat la Oradea, la Teatrul de Stat, de numeroşi tineri. Beatbox-ul pe care îl face presupune concentrare maximă, efort fizic şi talent, aprecierea ritmului muzical şi nu în ultimul rând imaginaţie. Acum a ajuns să concureze la Next Star.

Next Star. Mark Mesaros a câştigat a cincea ediţie. Tatăl lui Mark e mândru că are un asemenea copil. “Pentru noi este ceva deosebit să avem în familie aşa un talent. Este munca lui, exersează singur, este doar imaginaţia lui, este talentul lui, este pregătirea lui personală. Este un fel de joacă pentru el, când alţii se joacă cu mingea, el face repetiţii şi îşi compune singur ritmul”, a declarat Alin Mesaroş, tatăl lui Mark.

Next Star. Întâlnire după 30 de ani. Vezi ce s-a întâmplat

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult