Acasa MagazinLife Next Star. Switch Crew merge în marea finală (video)

Next Star. Switch Crew merge în marea finală (video)

scris de L.M.
24 afisari

Energia și mișcările lor i-au impresionat pe jurați. Astfel, cele nouă fetițe de la Switch Crew merg în marea finală Next Star!

Next Star. Switch Crew merge în marea finală (video)

Next Star. Switch Crew merge în marea finală (video)

Au între 9 și 11 ani, însă dansul nu le este străin. Și nu e vorba de orice fel de dans, ci de breakdance. Cele nouă fetițe s-au sincronizat perfect și au avut niște mișcări care i-au lăsat cu gura căscată pe jurați.

Next Star. Switch Crew merge în marea finală. Sunt nouă, au un munte de energie și vin din Oradea! La Next Star, au acaparat scena cu un super moment de dans!

Fetițele de la Switch Crew au între 9 și 11 ani. Dan Negru nu le-a putut face față. Au prea multă energie și… sunt puse pe șotii. I-au făcut o mică farsă lui Negru, ce s-a lăsat cu fețe măzgălite. Dar, trecând peste glumițe, fetițele chiar sunt talentate! Au executat un moment de breakdance de nota 10!

Ele au câștigat cea de-a doua ediție a noului sezon Next Star și merg mai departe în cursa către marele premiu în valoare de 20.000 de euro!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult