Acasa MagazinLife Nicolas Cage, arestat pentru violenţă

Nicolas Cage, arestat pentru violenţă

scris de L.M.
2 afisari
Nicolas Cage a fost arestat vineri seară, în cartierul francez din New Orleans, după ce actorul, aflat în stare de ebrietate, a început să se certe cu soţia sa în faţa unei case, despre care credea că este cea pe care o închiriase.
Nicolas Cage, arestat pentru violenţă

Nicolas Cage, arestat pentru violenţă

Informaţiile au fost făcute publice într-un comunicat al poliţiei americane, emis sâmbătă, informează accesshollywood.com.

Poliţia a declarat că cei doi se aflau în faţa unei case despre care Cage spunea că a închiriat-o. Soţia lui l-a contrazis, iar Cage a prins-o de braţ, după care actorul a început să lovească maşinile din jur şi a încercat să se urce într-un taxi. Un poliţist a văzut că actorul este beat şi i-a spus să coboare din taxi, după care Cage a început să ţipe la acesta.
Actorul a fost arestat sub acuzaţiile de violenţă domestică, tulburarea liniştii publice şi stare de ebrietate în loc public. Sâmbătă după amiază, actorul se afla în închisoarea Orleans Parish, iar un judecător stabilise cauţiunea la 11.000 de dolari.
Purtătorii de cuvânt ai starului nu au putut fi deocamdată contactaţi.Cage merge frecvent în New Orleans, unde deţine o locuinţă şi unde a filmat diverse pelicule în trecut.
În ciuda faptului că este unul dintre starurile cele mai mari de la Hollywood, Nicolas Cage a avut în ultima vreme multe probleme financiare. Astfel, în aprilie 2009, actorul a anunţat că a vândut un castel pe care îl deţinea în Germania pentru că „nu şi-l mai putea permite” din cauza crizei economice. Totodată, la sfârşitul lui 2009, Cage şi-a vândut două dintre casele lui, aflate în New Orleans, pentru a-şi plăti o parte din datorii. De asemenea, la sfârşitul lui 2009, Cage figura cu datorii la Fiscul american în valoare de peste 6 milioane de dolari. În ianuarie 2010, o vilă pe care o deţinea în Las Vegas a fost vândută cu 5 milioane de dolari, pentru acoperirea unor datorii. În noiembrie anul trecut, Cage a fost somat să plătească suma de 2.511.605,74 de dolari unei bănci de stat din Nevada, banii reprezentând atât un împrumut, cât şi taxe neplătite şi comision pentru avocaţi, după ce şi-a recuperat o locuinţă vândută la licitaţie cu un an înainte.
În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără „Părăsind Las Vegas” (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi „Suflet sălbatic” (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes.
Anul trecut, actorul a filmat în România pentru noul său film „Ghost Rider – Spirit of Vengeance”, care va fi lansat în 2012.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult