Acasa MagazinLife Nicolas Cage este dator statului american cu 14 milioane de dolari

Nicolas Cage este dator statului american cu 14 milioane de dolari

scris de L.M.
2 afisari

Actorul Nicholas Cage, aflat în România pentru filmările la pelicula “Ghost Rider 2”, încearcă să iasă din încurcătura provocată de enormele datorii către statul american.

Potrivit site-ului Tmz, care publică  un document oficial eliberat de Trezoreria americană, Nicholas Cage este dator statului american cu 14 milioane de dolari, suma reprezentând taxele pe care nu le-a plătit în anii 2002, 2003, 2004 şi 2007.

Recent, celebrul actor a înapoiat statului 360.545 de dolari pentru taxele din 2002 şi 2004. Actorul a fost nevoit să scoată la vânzare din proprietăţile sale, a renunţat la maşini scumpe şi yachturi, pentru a-şi putea plăti o parte din datorii.

La jumătatea lui octombrie 2009, presa a publicat mai multe documente judiciare care indicau că acesta şi-a dat în judecată fostul impresat, Samuel Levin, pe care îl acuză că l-a ruinat după ce a făcut câteva investiţii riscante. Potrivit plângerii lui Cage, actorul datora la acel moment Fiscului american impozite în valoare de 6 milioane de dolari.

“Pe parcursul carierei mele am plătit taxe de cel puţin 70 milioane de dolari, dar, din cauza unei probleme legale recente, trebuie să plătesc alte 14 milioane către Fisc”, declara actorul în ianuarie 2009 revistei People.

“Totuşi, în prezent lucrez cu alt management şi sunt ferict să spun că sunt la zi pentru 2009, toate taxele vor fi plătite, inclusiv cele de stat care urmează să fie stabilite”, a mai spus el.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult