Acasa MagazinLife Nicoleta Luciu e din nou gravidă

Nicoleta Luciu e din nou gravidă

scris de Matei Iliescu
5 afisari

Nicoleta Luciu, interpreta Sorayei din telenovela  „Iubire şi onoare” de la Acasă TV, este însărcinată pentru a doua oară, în patru luni.

Nicoleta Luciu cu sotul si primul copil

foto: Adevărul

Nicoleta spune că va naşte tot prin cezariană, pentru că şi prima naştere a fost tot prin cezariană şi că îi e frica de durere.

Ea spune că va naşte în Bucureşti, deşi pe Zsolt Jr. l-a născut la Budapesta. Dacă va fi fetiţă, probabil se va numi Kim, iar dacă va fi băieţel se mai gândeşte împreună cu soţul. Nicoleta a mai declarat, pentru Acasă TV, că fiecare copil va avea camera lui, cel puţin până când bebeluşul o să mai crească.

Vedeta TV dezvăluie că are foarte multe accesorii şi lucruşoare rămase de la Zsolt Jr, aşa că nu s-a apucat de cumpărături, dar cât de curând o să mai achiziţioneze câteva cărţi noi pentru viitoarele mămici.

„Am avut o sarcină dificilă până acum. Primele luni au fost foarte grele. Nu am crezut că poţi să treci prin astfel de chinuri, dar am zis că sunt în stare să îndur orice numai să nu se întrerupă din evoluţie, numai să nu mai primesc veşti proaste. Peste trei săptămâni vom afla şi sexul copilului„, a mai mărturisit Nicoleta Luciu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult