Nicoleta Luciu nu mai dansează pentru tine ? | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Nicoleta Luciu nu mai dansează pentru tine ?

Nicoleta Luciu nu mai dansează pentru tine ?

scris de L.M.
17 afisari

La câteva zile după ce un scandal monstru a izbucnit în urma publicării unor imagini compromițăatoare în care a fost surprins soțul Nicoletei Luciu, s-a zvonit că vedeta este atât de necăjită, încât ar intenționa să se retragă de la ”Dansez pentru tine”.

Nici vorbă însă! Bruneta este mai hotărâtă ca niciodată să facă parte din show-ul de la ”Dansez pentru tine”. Ba mai mult, într-un interviu acordat Tv Mania, ea le transmite celor care au ”văzut-o” afară din concurs, în urma scandalului în care soțul ei, Zsolt Csergo, a fost surprins cu presupusa amantă”, că nici o secundă nu s-a gândit la așa ceva.

Nici o secundă nu m-am gândit la retragere. De ce aș face lucrul ăsta? Atunci când am acceptat să intru în această horă, am știut că o voi juca până la capăt, indidferent ce se va întâmpla. Totul decurge perfect normal la repetiții. Nu mi-aș permite să-mi dezamăgesc niciodată partenerul, omul care vede în mine șansa de a-și împlini vidul de-o viață”, a declarat Nicoleta în revista Tv Mania. Ea a vorbit și despre atmosfera de pe platourile de la ”Dansez pentru tine”: Ne gândim unii la alții, mâncăm împreună, mai ieșim pe holuri să mai vorbim, când facem pauză ne gîndim împreună ce-ar fi mai bine să mâncâm, cum să ne odihnim”. Cât despre clasamentul pe care îl vede Nicoleta, aceasta este modestă. ”Nu mă văd pe mine în Top 3. Glumesc! Chiar nu se știe niciodată. depinde foatre mult de voturile publicului”, a adăugat ea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult