Acasa MagazinLife No Kids Allowed – Curentul care invadează SUA

No Kids Allowed – Curentul care invadează SUA

scris de M.A.
5 afisari

No Kids Allowed – Curentul care invadează SUA. Restaurante, hoteluri şi chiar magazine propun intervale orare în care copiii să nu aibă acces.

no-kids-allowed

 Părinţii care-şi lasă copiii cu cineva, atunci când ies în oraş, perechile care s-au hotărât să nu aibă copii sau cei care pur şi simplu nu vor să fie deranjaţi de ţipetele copiilor se vor recunoaşte în mişcarea „No Kids Allowed„, scrie 20minutes.ch, preluat de Moldpres..

Această nouă tendinţă (care-i vizează, în special, pe copiii de sub şase ani) are tot mai mulţi adepţi în Statele Unite ale Americii, scrie şi L’Express. Unele restaurante nu primesc copii sub şase ani, de exemplu în Carolina de Nord. La New York, hoteluri de lux ca Gansevoort interzic accesul copiilor la piscină. Şi unele reţele de magazine se gândesc să-i scutească pe clienţi de zgomot: de exemplu, Whole Foods propune în câteva state intervale orare fără copii.

Site-ul „Leave them behind” (aprox. – lăsaţi-i acasă) este o agenţie de voiaj specializată în vacanţe fără copii. Ea a realizat un sondaj în rândul a 17.000 de turişti, rezultatul fiind că 85% dintre ei doreau ca, în avioane, să existe sectoare rezervate celor care călătoresc cu copii.

2 comentarii

salut 18-10-2011 - 18:27

O tampenie (political correctness) genereaza un raspuns la fel de cretin (No kids allowed).

urbos 19-10-2011 - 00:27

Dementa la cote maxime.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult