Acasa MagazinLife Nobilul titlu de bunic. Traian Bǎsescu dupǎ nașterea nepoatei Raisa

Nobilul titlu de bunic. Traian Bǎsescu dupǎ nașterea nepoatei Raisa

scris de Laurentiu Banches
8 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a sosit, ȋn dimineaţă de duminicǎ, 1 septembrie, la Spitalul Universitar, unde fiica sa, Elena, a născut o fetiţă, cu numele Raisa.

Nobilul titlu de bunic. Traian Bǎsescu dupǎ nașterea nepoatei Raisa

Traian Băsescu a declarat, la ieşirea din Spitalul Universitar, unde fiica sa, Elena, a născut o fetiţă, că este bucuros că a primit „nobilul titlu de bunic„, iar nepoţica sa, despre care a spus, râzând, că seamănă cu el, este sănătoasă şi „deja a supt”. Preşedintele a spus că este bucuros, împreună cu soţia sa, Maria, şi cu cealaltă fiică, Ioana.

Băsescu a spus că naşterea a fost prematură, copilul fiind aşteptat peste trei săptămâni, dar doctorii au decis că este mai bine ca operaţia să aibă loc la acest moment. „Am primit nobilul titlu de bunic”, a spus Băsescu, precizând că fiica sa, Elena, şi soţul acesteia, Bogdan, vor alege numele copilului. Întrebat dacă şi-a văzut nepoţica, Băsescu a răspuns: „E, cum să n-o văd, am ţinut-o şi în braţe”.

Potrivit mediafax, el a adăugat că sentimentul este extraordinar, precizând că nepoţica a primit la naştere nota 9. Întrebat cu cine seamănă copilul, Băsescu a răspuns: „Cu mine, sigur. Se vede, că s-a şi grăbit să iasă”. El a spus că nu ştie cine vor fi naşi. „Mă bucur că e sănătoasă, că a supt deja, ceea ce e foarte bine”, a spus Băsescu, precizând că medicii au spus că fiica sa va mai rămâne în spital „două-trei zile”.

Fiica cea mică a preşedintelui Băsescu, eurodeputatul PDL Elena Băsescu, a născut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o fetiţă, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, în prezent atât mama, cât şi copilul fiind în stare bună. Primul copil al Elenei Băsescu şi, în acelasi timp, primul nepot al preşedintelui, a venit pe lume în ziua în care mama împlineşte un an de la căsătorie.

6 comentarii

digital 01-09-2013 - 20:17

să-i dea Dumnezeu, ce le-a făcut el românilor!

UnUL 01-09-2013 - 20:20

Mica raisa să crească mare și sănătoasă, ca să crape de ciudă ticăloșii care politizează la modul scârbos acest eveniment și scriu gunoaie pe forumuri.

UnUL 01-09-2013 - 20:20

Evident, Raisa, cu R mare!

UnUL 01-09-2013 - 20:26

Adică i-a scăpat de soarta Greciei, Degețico.

digital 02-09-2013 - 19:33

hai, astupă-ți kiorul cu pământ și marș la pomenire!

UnUL 02-09-2013 - 20:14

Poate, o dată, peste mulți ani. Deocamdată aș prefera să te „astup” pe tine, Degețel!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult