Acasa MagazinLife Nou record mondial pentru România: 580 de zâmbete de copii într-o fotografie

Nou record mondial pentru România: 580 de zâmbete de copii într-o fotografie

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

World Records Academy a omologat un nou record pentru România pentru realizarea fotografiei cu cele mai multe zâmbete de copii din lume.

Fotografia cu cele mai multe zambete de copii (foto:antidotul.ro)

Fotografia a fost realizată în octombrie 2011 cu ocazia împlinirii a 10 ani de la înfiinţarea Asociaţiei Telefonul Copilului. Potrivit Mediafax, directorul executiv de la Asociaţia Telefonul Copilului, Cătălina Florea a afirmat că “Recunoaşterea recordului de către World Records Academy reprezintă pentru noi o încununare a ceea ce pot însemna eforturile noastre – zâmbete infinite”. Cătălina Florea a anunţat totodată că doreşte ca asociaţia sa să mai doboare un record şi anume “recordul la cei mai mulţi copii fericiţi”.

În fotografia realizată anul trecut pentru a marca cele peste 30.000 de cazuri soluţionate în decursul a 10 ani, peste 580 de copii prezenţi la eveniment au zâmbit larg camerei foto. Organizaţia neguvernamentală, non-profit, Asociaţia Telefonul Copilului, poate fi contactată de către copii şi părinţi la numărul unic la nivel european 116111, printr-o linie de asistenţă gratuită oferită de Romtelecom.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult