Acasa MagazinLife Noua iubită a prinţului Harry face reclamă la lenjerie intimă (FOTO,VIDEO)

Noua iubită a prinţului Harry face reclamă la lenjerie intimă (FOTO,VIDEO)

scris de L.M.
3 afisari

Prinţul Harry al Marii Britanii are o nouă relaţie, cu o tânără care însă ar putea avea probleme în a fi acceptată de familia regală deoarece este model pentru lenjerie intimă.

Florence Brudenell-Bruce, în vârstă de 25 de ani, este noua iubită a prinţului Harry. Zvonuri legate de o posibilă relaţie a celor doi au apărut încă de acum patru săptămâni, scrie dailymail.co.uk.

Numele complet al noii iubite a prinţului este Florence Anne-Marie Brudenell-Bruce, iar tânăra este chiar de viţă nobilă, fiind verişoară de gradul opt cu Harry.

Totuşi, la cei 25 de ani Florence a trăit deja destul de intens. A avut o relaţie de doi ani cu pilotul de Formula 1 Jenson Button, a jucat într-un film indian, a pozat provocator pentru reclame la lenjerie intimă şi chiar s-a întins pe o masă de autopsie pentru un episod din serialul poliţist „Lewis”.

Prinţul Harry a avut o relaţie de şapte ani cu Chelsy Davy, de care s-a despărţit recent. Săptămâna trecută, Florence a confirmat că s-a despărţit de ultimul ei iubit, Henry St George, fiul unui om de afaceri multimilionar. Aceste despărţiri au sporit zvonurile legate de o posibilă relaţie a lui Harry cu Florence.

Întrebată dacă are de făcut vreun comentariu despre Harry, Florence Brudenell-Bruce a declarat că nu sunt multe de spus.

Florence Anne-Marie Brudenell-Bruce este fiica unui negustor de vinuri şi a unei pictoriţe şi a crescut într-o casă din Fulham, alături de părinţi şi de cei trei fraţi ai ei. Ea este descendentă a celui de-al şaptelea conte de Cardigan.

2 comentarii

Parpanghel .. cu Pudibonderia regala la U.K 01-07-2011 - 09:44

Whatt’s problemmS,Lady Dy nu avea astfel de probleme si nici genetic nu se poate mosteni, iar despre Sarllas cu Camilla din dotare! Mai as aminti despre Ferrgie care la randul ei nu avea probleme de evidenta!Macar asta cu lenjeria entima, poate va mai amana pieirea corbilor din Town!

YAAKOV 02-07-2011 - 08:47

Sula nu stie carte si „iarba buna e prin maracini, iar mizda buna e la naroade”.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult