Acasa MagazinLife Nu a trecut de semifinala Romanii au talent: Cobzariu, o invingatoare VIDEO

Nu a trecut de semifinala Romanii au talent: Cobzariu, o invingatoare VIDEO

scris de L.M.
460 Afisari

Constanta Cobzariu, deşi nu a trecut de semifinala Romanii au talent, din 6 aprilie, sezonul 2, este invingatoare prin curaj.

6 aprilie 2012 Semifinala Romanii au talent - Constanta Cobzariu o invingatoare

6 aprilie 2012 Semifinala Romanii au talent - Constanta Cobzariu o invingatoare

Juratii au fost nevoiti sa aleaga intre Constanta Cobzariu si Aset Crew. Cu toate ca Andra si-ar fi dorit s-o asculte pe Constanta Cobzariu si in finala, Aset Crew au fost norocosii care merg mai departe in urma celor doua voturi ale juratilor Andi Moisescu si Mihai Petre.

Chiar daca a cantat foarte bine si s-a simtit in mod evident o evolutie in semifinala fata de preselectiile Romanii au talent, atat din punct de vedere vocal, cat si al prezentei scenice, Constanta Cobzariu nu a putut merge mai departe, dar a reusit ceea ce si-a dorit toata viata: sa cante si sa impresioneze lumea cu timbrul sau special.

Constanta Cobzariu nu poate fi numita decat o invingatoare. Pentru ca, la cei 57 de ani ai sai, a avut curajul, la Romanii au talent, pentru prima oara in viata sa se dezvaluie lumii intregi si sa dea glas unei mari pasiuni: muzica.

8 comentarii

VIO 08-04-2012 - 18:15

În privința D-nei Constanța Cobzariu, juriul a făcut o mare nedreptate, un juriu incompetent, cei doi M. Petre și A. Moisescu, nu au ce căuta acolo!!!!!!

digital 08-04-2012 - 19:50

cum dreq vă puteți uita la cretinitățile astea,frate!

tomi 08-04-2012 - 22:45

Ce faci cucurigu ,vorbești de unul singur,nici o temă depre evrei,mai că mori de plictiseală, vezi tu zdrențișor,musulmanii ăia cu finanțarea voastră s-ar putea supăra,dă și tu un pol la băieții de la redactie să scoată o tema serioasă că ăstia-islamiștii vă concediază și iar papi pensia mătii.

urbos 08-04-2012 - 22:48

Lu asta-i canta cucurigu -n cap si tot el vorbeste. Hahaha!

Du-te ba sobolane inapoi in salon.

tomi 08-04-2012 - 22:52

Ce dracu pute,iar te-ai scapat pe tine urbos,cind naiba vei intelege ca la virsta ta nu mai tine fara scutece,tataie,mai dai de unul mai nervos si-ti rupe falcile,de-i dai cu duhorile tale pe la nas.

digital 08-04-2012 - 22:55

de aia a plecat din România,l-au dat ăștia ai noștri afară,că nu era sănătos la deblă!

tomi 08-04-2012 - 23:07

Sigur ca dai in perete cu capul zevzecule ai crezut ca noi evreii nu mai putem de frica unui neispravit ca tine.Au apus vermurile acelea tataie,acum stim si noi sa rupem falcile,in cazul tau proteza ca de dantura nu-ti mai amintesti.

urbos 08-04-2012 - 23:14

In afara de a omori femei si copii , ce altceva mai sinteti instare sa faceti bai sobolanilor?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS