Acasa MagazinLife “Nu cred că Mircea Badea va înţelege ceva din sancţiunea aplicată de CNA”. Vezi cine a zis

“Nu cred că Mircea Badea va înţelege ceva din sancţiunea aplicată de CNA”. Vezi cine a zis

scris de L.M.
2 afisari

CNA l-a amendat pe realizatorul emisiunii „În gura presei”, Mircea Badea, cu 10.000 de lei pentru încălcarea dreptului la propria imagine.

Mircea Badea a fost amendat din nou de CNAJurnalistul Evenimentului Zilei Mircea Marian a sesizat CNA în legătură cu emisiunea „În gura presei” din 13 ianuarie, în care Mircea Badea a afirmat: „Credeţi că Mircea Marian, adică el, ar putea fi rodul unei educaţii sexuale precare? Că aşa arată.”

Mircea Marian a reclamat „limbajul injurios” la adresa părinţilor săi, apreciind că Badea a încălcat astfel Codul de reglementare în audiovizual.

„Personal, ca ziarist, pot să încerc să mă apăr de astfel de atacuri imunde, dar nu pot să accept un limbaj jignitor la adresa familiei mele, pe care cred că nu o pot proteja decât cerând intervenţia CNA„, se arată în sesizarea lui Marian către CNA.

Reprezentantul trustului Intact, Mirela Bomboe, a susţinut că emisiunea lui Badea este un pamflet, iar Mircea Marian, fiind jurnalist, are posibilitatea să se apere cu „aceleaşi instrumente”. Aceste argumente nu au fost acceptate de către membrii CNA, Dan Grigore afirmând despre Badea că are „un comportament de huligan„.

„În fapt, Badea lucrează pentru o staţie de propagandă, iar speranţa mea a fost că CNA îi va arăta acestui agent de influenţă că există nişte limite în campaniile pe care le execută. Dar nu am iluzia că omul va înţelege ceva din sancţiunea aplicată de CNA„, a declarat Mircea Marian după aflarea deciziei CNA.


6 comentarii

chitibus 11-02-2011 - 11:22

Sunt total de acord cu atitudinea lui MB fata de sinistrul personaj care este Marele Zbanghiu, insa cred ca formatul emisiunii sale are o hiba, care tinde sa prolifereze. O emisiune de o ora fara preopinenti, devine subiectiva si plictisitoare. Iata ca si Zbanghiul iese de unul singur si peroreaza pe posturile nationale. Poate, in curand, va iesi pe…posturi de…politie.

Dan Tanasescu 11-02-2011 - 13:16

Emisiunea are o jumătate de oră dacă excludem publicitatea. În ceea ce priveşte Marele Zbanghiu, ghinionul lui este că are de-a face cu CNA. Dacă ar fi avut un proces cu Mircea Marian şi ar fi putut să dovedească că emisiunea lui este un pamflet a fi câştigat. Aşa a câştigat o serie de procese şi Corneliu Vadim Tudor, dovedind că articolele sale pot fi asimilate unor opere literare.

Huhu Ciu 11-02-2011 - 19:25

Bravo Mircea Badea, faci o treaba minunata, continua, felicitari!

Geo 11-02-2011 - 20:01

Bravo CNA, faceti o treaba minunata, continuati, felicitari!

victor 11-02-2011 - 22:46

nu cred ca mircea badea e felix ,eu cred ca felix e badea ,daca am gresit ,e invers..intrebati ciinele care dadea din cur pe bulanele lui mircea actorul”,in rest ma las in guraaa presei ,lor

urbos 12-02-2011 - 15:39

CNA trebuie desfiintat.
CNA e o mizerie , ajunsa in forma asta pe vremea lui Nastase ca sa controleze televiziunile.
O adunatura de jeguri umane care freaca menta pe bani publici.
Ce taratura si Dan Grigore ala, pe vremuri n-as fi crezut. Sper sa se duca repede toti dupa Ralu…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult