Acasa MagazinLife Nuntă între un berbec şi o căprioară de Sfântul Valentin

Nuntă între un berbec şi o căprioară de Sfântul Valentin

scris de Doru Dragomir
27 afisari

O gradina zoologica din China va fi gazda unei ceremonii ce va oficializa casatoria unui berbec cu o caprioara.

Neobisnuitul eveniment ii va avea in prim plan pe berbecul Changmao, ce inseamna par lung in chineza, si pe caprioara Chunzi, numele acesteia desemnand puritatea in chineza. Pentru aceasta nunta s-au pus in vanzare in jur de 500 de bilete la pret de aproximativ 10$.

Cele două patrupede, devenite deja celebre in urma unui reportaj local despre povestea lor de dragoste neobisnuita, vor fi imbracate conform ritualului, in haine de nunta. Cu toate acestea zoologii considera ca ar fi mai bine ca acest eveniment ce va avea loc tocmai de sarbatoarea internationala a indragostitiilor(Sf.Valentin), sa nu fie comparat prea mult cu ceremonia umana.

Desi Changmao este tatal unui miel, el a trecut prin gardul ce separa zona incredintata familiei sale pentru a ajunge la Chunzi. De atunci, din luna noiembrie a anului trecut, cei doi au fost foarte afectosi unul fata de celalalt, Changmao aratandu-se foarte agresiv in acelasi timp fata de orice alt caprior ce incerca sa se apropie de Chunzi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult