Acasa MagazinLife Nunta lui Borcea. Vezi cum a dansat Becali, ce-au băut şi cât a costat meniul

Nunta lui Borcea. Vezi cum a dansat Becali, ce-au băut şi cât a costat meniul

scris de L.M.
3.195 Afisari

Aproape 600 de invitaţi au participat la nunta lui Cristi Borcea  care a avut loc la centrul de evenimente Ambasad’OR, din Otopeni.

Nunta lui Borcea. Ce-au mâncat, ce-au băut, cât a costat meniul

Nunta lui Borcea. Ce-au mâncat, ce-au băut, cât a costat meniul

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat luni la Realitatea TV că la nunta lui Cristi Borcea a băut doar două pahare de şampanie. Despre preţul real al acestei nunţi, Becali a spus că, în opinia lui, evenimentul nu a costat 1 milion de euro, cât s-a vehiculat în presă, ci aproximativ 200.000 – 300.000 de euro.

Becali a ţinut să precizeze că în presă au fost vehiculate multe neadevăruri legate de nuntă şi a menţionat că soacra mică, mama miresei, nu a fost supărată şi a participat la eveniment. Patronul Stelei a spus că Borcea chiar i-a dedicat o melodie mamei Alinei, numită „Soacra nu mă vrea”.

Întrebat dacă s-a furat mireasa la nuntă, Gigi Becali a spus că nu, explicând că, din punctul lui de vedere, tradiţiile referitoare la pupatul mâinii naşilor de către miri şi furatul miresei sunt primitive. Becali a mai spus că Borcea i-a cerut părerea în ceea ce priveşte aceste tradiţii, dar că el i-a sugerat că ar fi mai bine să renunţe le ele. „N-am acceptat să se fure mireasa lu’ finul meu deloc, să nu dispară de lângă el nici măcar un minut„, a spus Becali.

Gigi Becali a dansat in stilu-i caracteristic la nunta lui Borcea cu Alina Vidican.Rochia miresei  costat aproape 20.000 de euro este bufantă, din dantelă, broderii şi este decupată în zona spatelui.

 Meniu de două stele Michelin

Bucătarii au pregătit pentru nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican un meniu de două stele Michelin (calificativ internaţional extrem de important şi acordat foarte greu bucătarilor şi restaurantelor, maximum fiind trei stele Michelin), care a costat 600 de euro de persoană.

Gustare rece.  Platou EXTRAVAGANZA. Carpaccio de vită umplut cu parmesan şi busuioc. Pate ficat de gâscă cu trufe şi gutui confiate. Piept de raţă cu papaya. Salată de creveţi cu avocado. Sea bass marinat decorat cu incre de manciuria. Brânzeturi Franţa.

Gustare caldă-Fel de baza. Ragout de Homar Breton cu Morel. SORBET DE LĂMÂIE. Fel de bază. File Royal. Duet Muşci de vită şi ficat de gâscă sotat servit cu sos Merlot şi trufe negre. Cartofi înăbuşiţi cu şofran, decorat cu mac. Buchet de legume

Desert. Tort de nuntă Regina. (Mousse de ciocolată albă cu şampanie, mousse de ciocolată albă cu zmeură, ganage cu crocant şi blat de biscuit cu unt)

BARBEQUE Bufet Românesc cu: Platouri tradiţionale reci: Muşchiuleţ ţigănesc afumat, Costiţă, afumată, Cârnaţi ţărăneşti, Slănină afumată, Tobă ţărănească, Şorici de porc. Pastramă. Brânzeturi. Brânză de burduf. Caş de stână. Telemea de oaie. Caşcaval afumat. (ceapă verde, roşie, ridichi). Proţap. Berbecuţi. Purcei de lapte. Tradiţional. Sărmăluţe la ceaun servite cu mămăliguţă, şunculiţă şi ciolan afumat, ardei iute şi smântână. Grill. Mititei. Pastramă de oaie. Piept de pui marinat. Ceafă de porc. Cârnaţi proaspeţi de oaie. Cârnaţi de Plescoi. Cârnaţi Bratwurst. Servite cu murături de casă şi pâine pe vatră

BĂUTURI. Şampanie Dom Perignon. Vin alb. Chablis Bovler 1ER CRU. Vin roşu Masi Costasera Amarone. Whisky Johnny Walker Blue Label. Vodka Beluga. Cognac Hennessy Paradise

1 comentariu

nimeni 29-08-2011 - 21:46

ce ni-l tot bagati pe cimpanzeul asta de borcea, peste tot? asa ca sa ne stricati ziua-noaptea?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult