Acasa MagazinLife Nuntă mare, darul mic. Cât a strâns deputatul PSD de la cei 1400 de invitaţi

Nuntă mare, darul mic. Cât a strâns deputatul PSD de la cei 1400 de invitaţi

scris de M.I.
11 afisari

Nunta deputatului PSD Adrian Mocanu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu, nu i-a adus un milion de euro din darul de nuntă, aşa cum se estimase iniţial.

Nunta mare, darul mic la nunta deputatului PSD Adrian Mocanu

Super nunta de fiţe a parlamentarului de Buzău nu a fost o afacere profitabilă, după cum reiese din declaraţia de avere a acestuia. Darul declarat de proaspătul însurăţel este de 33.400 de euro şi 205.000 de lei, adică până într-o sută de mii de euro.

Iniţial, presa estimase că social-democratul a strâns de la invitaţi aproape 1 milion de euro, având în vedere numărul de invitaţi enorm şi fastul evenimentului.

La o simplă împărţire a celor 81.000 de euro declaraţi la 1.400 de invitaţi, înseamnă că fiecare persoană a pus în plic o sumă mai mică de 60 de euro.

Senatori, deputaţi, primari, şefi de deconcentrate, oameni de afaceri şi medici au participat la nunta parlamentarului de Buzău. Printre aceştia, Mircea şi Mihaela Geoană, care au venit doar la cununia religioasă şi Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, care a venit la Buzău cu elicopterul. Naşii tinerilor însurăţei au fost chiar primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală şi soţia acestuia, Felicia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult