Acasa MagazinLife Nuntă mare în Parlament. Valeriu Zgonea s-a recăsătorit (foto)

Nuntă mare în Parlament. Valeriu Zgonea s-a recăsătorit (foto)

scris de D.P.
37 afisari

Preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea s-a căsătorit sâmbătă, la Palatul Snagov, cu o fostă angajată de la cabinetul său parlamentar, Laura Bumbu.
zgonea nuntaLa nuntă au participat, printre alţii, şi Gabriela Firea cu Florin Pandele, Robert Negoiţă şi soţia sa, Gabriela Szabo, dar şi Rovana Plumb. De la eveniment a lipsit premierul Victor Ponta, aflat încă în Turcia la recuperare.

Gabriela Firea a postat pe Facebook mai multe imagini de la nuntă, însoţite de următorul mesaj: „Casă de piatră, Laura şi Valeriu! Să vă iubiţi, respectaţi şi intelegeţi toată viaţa, ca azi! Să vă fie căminul binecuvântat şi să însemne oaza voastră de linişte şi fericire!”

Valeriu Zgonea şi Laura Bumbu s-au căsătorit civil anul trecut. Este a doua căsnicie pentru preşedintele Camerei Deputaţilor.
Mireasa, pe numele ei Laura, este cu 16 ani mai tanara. Evenimentul a fost unul de anvergura, pentru ca la nunta de la Palatul Snagov au fost invitate 400 de persoane. Marele absent a fost tocmai premierul Victor Ponta.
Pentru o atmosfera boema, mirii au avut grija sa aranjeze decorul si pe pontonul lacului, unde au fost asezate cateva masute.
Presedintele Camerei Deputatilor si cea care i-a devenit sotie si-au dorit o ceremonie religioasa discreta.
Valeriu Zgonea s-a indragostit de Laura Bumbu in Parlament, unde, pret de cateva luni, a avut-o drept consiliera. Cand lucrurile au devenit cat se poate de serioase tanara a cerut sa fie transferata la Ministerul Transporturilor, unde a lucrat pana de curand.
S-au casatorit civil anul trecut, cu putin inainte ca mama politicianului sa se stinga din viata. Tot in vara lui 2014 era programata si cununia religioasa dar in cele din urma a fost amanata pentru ca Viorel Hrebenciuc nasul ales initial, a fost arestat in „Dosarul retrocedarilor”.
Acum parintii spirituali sunt Stelian si Didona Nistor.
Potrivit unor apropiati, Laura Bumbu are dintr-o casatorie anterioara doua fete. Chiar daca s-a maritat cu un politician cunoscut, le-ar fi spus prietenilor ca isi doreste o nunta normala, iar rochia si-a facut-o la o croitoreasa din Bucuresti.
La randul lui Valeriu Zgonea are un baiat, din primul mariaj, dar si o fetita, dintr-o relatie pe care nu a oficializat-o.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult