Acasa MagazinLife Nunta regală. 12.000 de ziarişti, clopotele bat de 5000 de ori la Londra

Nunta regală. 12.000 de ziarişti, clopotele bat de 5000 de ori la Londra

scris de Roland Catalin Pena
8 afisari

12.000 de ziarişti prezenţi în capitala britanică transmit informaţii şi imagini de la la nunta regală, cel mai aşteptat eveniment al anului.

12000 de ziaristi urmaresc la Londra nunta regalaTeleviziunile americane au trimis la Londra adevărate armate de ziarişti. Doar ABC are la faţa locului 250 de oameni: prezentatori, redactori, reporteri, tehnicieni, informează TVR. Un întreg sat destinat ziariştilor a fost construit peste noapte în apropierea palatului Buckingham.

Reputata televiziune britanică îşi respectă statutul: 550 de jurnalişti şi 100 de camere de luat vederi vor transmite lumii întregi emoţia şi fastul căsătoriei prinţului William cu Kate Middleton.

Potrivit estimărilor, două miliarde de oameni vor urmări nunta de la Londra.

Nunta regala

Nunta regala

În ziua desemnată de fanii monarhiei britanice drept „cea mai romantică a secolului 21”, clopotele de la Abaţia Westminster bat de 5.000 de ori.

Acolo îşi vor uni destinele prinţul William şi Katherine Middleton.

600.000 de oameni sunt aşteptaţi astăzi pe străzile Londrei cu ocazia nunţii regale. Mirii şi familiile au făcut aseară ultimele repetiţii, poliţia este în stare de alertă, iar lumea întreagă stă cu ochii pe ecranele televizoarelor sau calculatoarelor pentru a urmări nunta Prinţului William cu Kate Middleton.

Unde şi-ar putea petrece Kate şi William luna de miere

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult