Acasa MagazinLife Nunta Regală la Monaco. LIVE pe ziuaveche.ro

Nunta Regală la Monaco. LIVE pe ziuaveche.ro

scris de D.S.S.
2 afisari

Albert şi Charlene de Monaco îşi unesc destinele în faţa lui Dumnezeu, în cadrul unei ceremonii religioase ce va avea loc în aer liber, în Curtea de Onoare Palatului Princiar.Ziuaveche.ro transmite LIVE  nunta regală de la Monaco.

Mireasa va sosi în faţa altarului la braţul tatălui său, păşind pe un covor roşu, sub privirile monegascilor şi sub ochii camerelor de filmat de la peste 50 de televiziuni.

Slujba religioasă, oficiată de Monseniorul Barsi, va fi transmisă pe ecrane uriaşe amplasate în tot oraşul, iar la eveniment va participa soprana Renee Fleming şi 4.300 de invitaţi. Porţile Palatului vor rămâne deschise pentru a permite celor peste 3.500 de invitaţi să asiste, aşezaţi, la ceremonie urmărind nunta pe ecranele gigant.

Potrivit presei franceze, cadoul oferit de supuşii monegasci este unul achiziţionat din fonduri publice. Este singurul dar pe care Albert şi Charlene l-au acceptat, cerând ca restul cadourilor să fie donate în scopuri caritabile.

Webcam chat at Ustream

Dacă nu reuşiţi să recepţionaţi imagini în ecranul de mai sus încercaţi AICI

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult