Acasa MagazinLife O manusa a lui Michael Jackson, vanduta cu 190.000 de dolari

O manusa a lui Michael Jackson, vanduta cu 190.000 de dolari

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Admiratori si pasionati ai licitatiilor din toata lumea au cumparat lucruri care i-au apartinut lui Michael Jackson in valoare de aproape 1 milion de dolari, la o licitatie organizata la implinirea unui an de la moartea megastarului.

Intre cele mai valoroase articole adjudecate s-a numarat o manusa cu cristale Swarovski pe care a purtat-o in Victory Tour din 1984, pentru care o fana din Los Angeles a dat nu mai putin de 190.000 de dolari, potrivit Agerpres.

Darren Julien, de la firma de licitatii Julien’s Auction, a mentionat ca la actiunea inceputa vineri, cu un stoc de circa 200 de piese, au participat licitatori din toate colturile lumii, inclusiv din Asia sau din Rusia, iar unele articole au obtinut de zece ori valoarea de pornire.

Unul dintre costumele purtate de Jackson s-a adjudecat cu 120.000 de dolari, plecând de la 6.000, iar unul din ultimele sale autografe, datat 24 iunie 2009, a ajuns la 21.000 de dolari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult