Acasa MagazinLife O nuntă cu alai din Buzescu, Teleorman, a blocat străzile. Rochia miresei, plimbată pe un Rolls Royce (VIDEO)

O nuntă cu alai din Buzescu, Teleorman, a blocat străzile. Rochia miresei, plimbată pe un Rolls Royce (VIDEO)

scris de L.M.
142 Afisari

O nuntă cu alai a blocat, sâmbătă, străzi şi trotuare în localitatea Buzescu din judeţul Teleorman.

Organizatorii evenimentului au scos mobilier, covoare roşii şi ornamente pe trotuare, iar circulaţia autovehiculelor a devenit imposibilă, în condiţiile în care un alai format din autovehicule şi pietoni a blocat străzile, organizatorii prezentând publicului de la rochia de mireasă, până la băuturile şi mâncarea ce urmau a fi servite la petrecere. Poliţia a deschis dosar penal, dar nu a constatat fapte care să fi tulburat ordinea şi liniştea publică.

Masa de machiaj folosită pentru mireasă, scaunul pe care aceasta a fost aşezată, a fost cărat de trei persoane care se deplasau pe jos, în urma acestora rulând, cu viteză foarte mică, alte autovehicule de lux, marca Rolls Royce, urmate de un alai care transporta, cu autovehiculul sau pe jos, mâncare: un alt vehicul de teren Mercedes tracta o remorcă pe care erau aşezate coşuri cu fructe şi alte alimente, iar în urma acestuia se deplasau pe jos bărbaţi care împingeau cărucioare de mari dimensiuni, folosite în magazinele de bricolaj, pe care erau aşezate animale sacrificate: porci, viţei, dar şi cocoşi şi viţei agăţaţi pe scânduri purtate pe umeri de tineri.

În alai a fost intercalată inclusiv o roabă în care erau transportaţi saci cu cărbuni pentru grătar, dar şi un viţel viu, care purta o fundă roşie de mari dimensiuni.

Nu doar carosabilul, ci şi trotuarele au fost blocate, organizatorii nunţi scoţând mobilier, covoare roţii şi alte decoraţiuni pe spaţiul public.

Numeroşi internauţi au filmat şi postat pe reţelele de socializare alaiul de la Buzeşti, care a paralizat circulaţia în localitate, mulţi criticând lipsa de fermitate a autorităţilor în faţa unui asemenea eveniment.

În urma evenimentului dar şi a numeroaselor reacţii de nemulţumire, Poliţia a anunţat că a deschis dosar penal.

„În ziua de 10 mai a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru blocarea sau îngreunarea circulaţiei. Având în vedere numărul mare de persoane care participă, de regulă, la astfel de evenimente, pentru a preveni posibile blocaje rutiere şi tulburarea climatului de ordine şi linişte publică pe raza localităţii Buzescu, poliţiştii au asigurat măsuri de fluidizare a traficului rutier şi de menţinere a ordinii publice. Menţionăm faptul că acţiunile poliţiştilor au vizat liniştea comunităţii şi siguranţa participanţilor la trafic, activităţile nefiind desfăşurate pentru a facilita deplasarea cortegiului”; a transmis IPJ Teleorman.

Reprezentanţi ai instituţiei au precizat, pentru News.ro, că nu au fost aplicate amenzi contravenţionale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, pentru că nu a fost cazul, însă au fost sate mai multe amenzi contravenţionale pentru parcare şi staţionare în locuri interzise.

1 comentariu

Wernere 17-05-2024 - 08:05

de ce nu scrieti adevarul? Ca Dansila nu stie sa scrie si ca Dragnea a mancat painea copchiilor nostri?”Ziarul vostru este al Haitei, Rise Project si Werner & Haita.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult