Acasa MagazinLife O pădure din Cluj a intrat într-un top al celor mai bântuite destinaţii turistice

O pădure din Cluj a intrat într-un top al celor mai bântuite destinaţii turistice

scris de Laurentiu Banches
14 afisari

Pădurea Hoia Baciu, aflată la marginea Clujului a fost inclusă pe lista celor mai bântuite destinaţii turistice din lume, publicată de revista americană Travel and Leisure.

O pădure din Cluj a intrat într-un top al celor mai bântuite destinaţii turistice (foto:mpinteractiv.ro)

Revista americana prezintă pădurea Hoia Baciu ca un adevărat triunghi al Bermudelor, un loc interesant, cu foarte multe legende, în care se produc fenomene ciudate. Se spune că ea are în centru o poiană de formă circulară care este de fapt un portal şi cei care trec pe acolo nu se mai întorc niciodată. De altfel, unii clujeni susţin chiar că au văzut forme ciudate sau chiar OZN-uri

Directoarea unei agenţii de turism, Gina Costinaş, a declarat pentru rtv.net că  „Având în vedere că alţi operatori turistici îşi promovează orice obiectiv la o scală mai mare, părerea mea e că am putea să promovăm şi să includem pădurea Hoia Baciu într-un circuit turistic. Turiştii străini cred că ar fi cei mai interesaţi, însă avem o problemă, nu este suficient de amenajată”. Reprezentanţii primariei sustin ca au vrut sa investească în zonă însă au pierdut un contract pe fonduri europene, din cauza unui litigiu. Angajaţii au făcut chiar şi un proiect european pentru a amenaja pădurea într-o destinaţie turistică, doar că între timp se judecă cu Consiliul Judeţean.

Revista americana Travel and Leisure, în care a fost menţionata padurea Hoia Baciu, este citita lunar de aproape cinci milioane de cititori. Între padurile bantuite de spirite sau unde se petrec fenomene paranormale apar menţionate în revista şi Wychwood Forest din Anglia şi Pădurea Neagră din Germania.

11 comentarii

urbos 29-10-2012 - 17:45

Clujul ar trebui sa intre si in topul oraselor cu cei mai multi redusi mintal si hahalere. Acolo e cloaca Romaniei. O buna bucata de vreme am crezut ca ai mai prosti is moldovenii, dar noo, m-oi inselat.

ANCUTA 29-10-2012 - 18:19

Mare noroc pe Ploiesteni cu tine urbos, ca daca nu te aveau, acum erau in prapastie cu inteligenta. Vezi o celebritate ca tine, fie ca esti basinos, da prestigiu satului natal. Mare noroc cu tine zevzecule….

Lupu Ardelean 30-10-2012 - 00:36

Doamne ajuta, merg sa aprind o luminare la Zidul Sfint ca macar unul din bestiile fasciste si-au primit pedeapsa. Sper sa nu scape fata pedeapsa nici unul din acesti huligani,dementi.

Huhu Ciu 30-10-2012 - 04:56

Mesajul e pemtru lupul ji dan zis ardelean!

Huhu Ciu 30-10-2012 - 05:04

Adevar ai grait, cei mai cretini romani sint clujenii!!!

Huhu Ciu 30-10-2012 - 05:06

Moldovenii au dat cei mai buni, celebrii carturari si scriitori romani, inclusiv pe Palade singurul roman ce a primit premiul Nobel!

jan dinu 30-10-2012 - 07:30

Mintzi ba CiuCiuLE …., sibienii in frunte cu
romanul ProMental !…-:)))))
JD-USA

Huhu Ciu 30-10-2012 - 07:57

Realitatea spune clar ca moldovenii au dat geniile Romaniei, ACESTA-I ADEVARUL!!!!!

Huhu Ciu 30-10-2012 - 08:04

Nu-s moldovean!

Huhu Ciu 30-10-2012 - 04:54

Iti pupi vesnic in cur ji danii in Iad!

un crestin 30-10-2012 - 05:49

Nici nu-i de mirare ca acolo s-au dus tigancile din Bucuresti sa vrajeasca la alegeri.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult