Acasa MagazinLife O româncă, Miss Asia Pacific World Photogenic 2011. Vezi cine este

O româncă, Miss Asia Pacific World Photogenic 2011. Vezi cine este

scris de M.A.
15 afisari

Are 21 de ani, este balerină şi este din Târgu Mureş. Beatrix Julia Hack a câştigat titlul de Miss Asia Pacific World Photogenic 2011.

Miss Asia Pacific World Photogenic 2011 - Beatrix Julia Hack 2 (tvmures.ro)

Miss Asia Pacific World Photogenic 2011 - Beatrix Julia Hack 2 (foto: tvmures.ro)

Concursul de frumuseţe Miss Asia Pacific World a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, în Coreea de Sud, transmite Mediafax. Beatrix Julia Hack, o balerină în vârstă de 21 de ani din Târgu Mureş, care a reprezentat România în concursul Miss Asia Pacific World 2011, ce a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, în Coreea de Sud, a fost desemnată de juriu Miss Asia Pacific World Photogenic 2011, fiind considerată cea mai fotogenică dintre cele 53 de concurente prezente în competiţie.

Miss Asia Pacific World Photogenic 2011 - Beatrix Julia Hack 1 (tvmures.ro)

Miss Asia Pacific World Photogenic 2011 - Beatrix Julia Hack 1 (foto: tvmures.ro)

„În urma câştigării acestui titlu, Beatrix urmează să se întoarcă în Seul peste câteva luni, pentru a participa la câteva şedinte foto cu unul dintre cei mai importanţi fotografi coreeni, având şansa cu această ocazie să poată lucra ulterior ca fotomodel pe piaţa asiatică, cu ajutorul agenţiei ExclusivEvent, agenţia care o manageriază în sistem de exclusivitate pe frumoasa balerină şi care a delegat-o în această competiţie internaţională de frumuseţe”, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de agenţiile ExclusivEvent şi President Models, ce o reprezintă pe tânără.

Beatrix Julia Hack deţine titlul de Miss Asia Pacific World România 2011 şi a semnat un contract de management exclusiv cu agenţia President Models.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult