Acasa MagazinLife O telegondolă s-a prăbușit într-o stațiune de schi din Austria

O telegondolă s-a prăbușit într-o stațiune de schi din Austria

scris de A.H.
334 Afisari

Patru persoane au fost grav rănite după ce o telegondolă s-a prăbușit în stațiunea de schi Hochoetz din Tirol, în vestul Austriei, potrivit BBC.

Telegondola s-a prăbușit după ce un copac ar fi căzut pe instalația de cablu, marți dimineață. Operațiunea de salvare a fost extrem de dificilă, deoarece panta de sub gondolă era foarte abruptă. Din primele informații, victimele sunt cetățeni danezi.
Poliția a declarat că nu există dovezi ale vreunei erori umane sau ale unei defecțiuni tehnice. „Telegondola s-a prăbușit într-o zonă foarte pietroasă, deși lanțul de salvare a funcționat foarte bine. Salvatorii au ajuns imediat la fața locului, dar zona era greu accesibilă, iar elicopterele nu au putut ajunge acolo foarte ușor”, a declarat un reprezentant al companiei de telecabine. Zeci de alte gondole erau atașate de calbu în momentul accidentului, dar niciuna nu a fost afectată de accident.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS