Acasa MagazinLife O zi din viaţa lui Teo Trandafir

O zi din viaţa lui Teo Trandafir

scris de L.M.
4 afisari

Teo Trandafir a povestit pentru proTv Magazin cum decurge o zi din viaţa ei după întoarcerea de la Viena, unde a fost internată cu grave probleme de sănătate la clinica AKH.

Teo_Trandafir s-a intors in Romania

Teo Trandafir s-a întors în România

„Păi, fac nişte şmecherii! Fii-mea e la şcoală dimineaţa, aşa că stau întinsă în tot acest răstimp. În momentul în care ea soseşte acasă de la şcoală, sunt drepţi. În momentul în care se culcă la prânz, eu iar mă aşez într-o poziţie relaxantă. Pentru că nu vreau să mă vadă bolnavă, la pat. Fac gimnastică de recuperare, iar dimineaţa, când stau întinsă, mă uit la filme. Apoi, vine „Tânărul şi neliniştitul”, în reluare, pe care nu pot să-l ratez. Nu înainte însă de a-l vedea, tot în reluare, pe Mircicus. Deorece de la 10 la 11, Mircicus este ceas! După ce se termină „Tânărul şi neliniştitul”, trebuie să cobor că deja se întoarce fii-mea de la şcoală. Şi mă apuc de mâncare, mai sar şi vecinii în ajutor… În acest optimism general, ţin să-ţi povestesc de un anumit moment crunt. Când m-am ridicat brusc din pat şi am uitat complet că sunt în situaţia în care sunt şi am căzut între pat şi calorifer şi acolo am rămas! Pentru că nu am putut să mă mai ridic deloc să ajung la telefon. Am stat juma’ de oră căzută acolo şi am jelit! „Doamne, ce am fost şi ce-am ajuns! Vai de capu’ şi e zilele mele!”. M-am ridicat în cele din urmă… S-a speriat Maia o dată când i-am pus un DVD şi nu am mai putut să mă mişc. I-am spus să se uite la film că mă descurc eu cumva. Şi m-am descurcat!”, a povestit Teo, pentru ProTV Magazin.

Cât priveşte regimul alimentar, Teo a spus: „Medicii mi-au spus că pot mânca ce vreau, să fac ce vreau, absolut tot ce pot… La ziua Maiei, am mâncat puţin tort. Recunosc că l-am mâncat cu foarte multă teamă. Nu că mă-ngraş, dar dacă se întâmplă ceva? Nu mi s-a întâmplat nimic. Altă dată am mâncat seminţe… La fel, nu mi s-a întâmplat nimic. Dar mi-e frică să nu se întâmple ceva, iar medicul să nu fie lângă mine…”

Teo Trandafir s-a întors în ţară, pe 20 aprilie, după aproape patru luni de spitalizare la Clinica AKH din Viena.

Pe 24 februarie, Teo Trandafir a fost supusă unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale,

La sfârşitul lunii martie, Teo a fost din nou operată, pentru a înlătura alte urme de necroză şi ţesut infectat din abdomen.

3 comentarii

YAAKOV 22-05-2011 - 15:09

Sanatate !
Sper sa-ti revii si la minte, ca de la rolurile de idioti pe care le interpretai, dadusei in retardare mintala.

Viorica Ianc 23-05-2011 - 08:30

Sanatate si curaj !

MIA BLINDU 26-05-2011 - 18:53

TEO DRAGA,TE ROG SA NU UITI CA AI FOST NUMITA „OPRAH WINFREY A ROMANIEI „SI CEL PUTIN DIN ACEST MOTIV NU TRBUIE SA ABANDONEZI LUPTA CU SOARTA ,CA NU MOR CAII CAND VOR CAINII.TE ROG SA NU MAI SPUI NICIODATA „CE AM FOST SI CE-AM AJUNS”.DACA AUDE MAIA?FI TARE SI ZI MAI BINE DOAMNE AJUTAMI SA TREC SI PESTE ASTA SI FERESTEMA DE MAI RAU.EU ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME SI NU UITA CA PENTRU MAIA PIOTI RASTURNA SI MUNTII (BINEINTELES CU AJUTORUL DOMNULUI ISUS).

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult