Acasa MagazinLife Oana Lianu: Jazz „tradiţional românesc” la Românii au talent semifinala 4(Video)

Oana Lianu: Jazz „tradiţional românesc” la Românii au talent semifinala 4(Video)

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Naista Oana Lianu a venit la cea de-a 4-a semifinală de la Românii au talent pentru a încânta cu vocea şi talentul său şi publicul din România.

Oana Lianu aduce jazz-ul "romanesc" la semifinala a 4-a de la "Romanii au talent" (captura foto ProTV)

Artista care a susţinut concerte în Europa, în Asia şi pe continentul american şi a compus cinci albume muzicale şi scris două cărţi, a cântat în premieră pe o scenă aşa de mare în ţara natală. Deşi emoţiile au fost vizibile, naista Oana Lianu a îmbinat armonios instrumentul tradiţional românesc, naiul cu ritmurile de jazz şi vocea sa minunată, reuşind să adune suficiente voturi pentru a se califica în finala cu marele premiu de 120.000 de euro.

Juriul a aplaudat-o pe cântăreaţă în picioare, Andra refuzând să se aşeze până nu a terminat de adresat toate cuvintele de laudă pe care le avea de spus Oanei. Mihai Petre a aprobat-o pe Andra şi a anunţat că momentul superb, care a avut de toate nu poate lipsi din finală. „Finala” a fost şi cuvântul cu care Andi a hotorât să caracterizeze această prestaţia, întărind spusele lui Mihai şi afirmând despre interpretarea naistei că „a fost produsul complet”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult