Acasa MagazinLife Oana Zăvoranu a ajuns în comă la Spitalul Floreasca

Oana Zăvoranu a ajuns în comă la Spitalul Floreasca

scris de L.M.
10 afisari

Oana Zăvoranu a fost luată de urgenţă de salvare, după ce ar fi luat o supradoză de pastile. Potrivit Cancan, vedeta este în comă.

A fost Oana Zavoranu insarcinata

Oana Zăvoranu, in coma la spital

La casa Oanei Zăvoranu au sosit două ambulanţe, iar vedeta a fost transportată la spitalul Floreasca, în stare de inconştienţă şi intubată artificial. Din primele informaţii, este vorba de o intoxicare cu pastile, cel mai probabil somnifere. Medicul care se ocupă de Oana Zăvoranu la spitalul Floreasca a refuzat să dea detalii despre starea ei, la solicitarea familiei.

„Vă iubesc şi chiar dacă nu sunt în „apele mele” din cauza unei cumplite dureri de cap, vă doresc o duminică frumoasă, lângă cel sau cea iubită, pentru că la sfârşitul zilei DRAGOSTEA e de fapt cea care te face să poţi continua şi atunci când simţi că nu mai poţi! Vă pupicesc cu tot sufleţelul meu”, a postat Oana Zăvoranu, duminică, pe pagina ei de Facebook.

Vedeta a mai ajuns şi în luna noiembrie de urgenţă la spital, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în casă. În urmă cu 10 ani, Oana a fost internată cu sinuzită, boală care a debutat ca şi acum, cu dureri foarte mari de cap.

4 comentarii

catoni67 11-12-2012 - 20:59

Cine esta acest personaj? Ce a facut asa important pentru tara asta si pentru oamenii ei ca sa ne intoxicati cu stiri de genul asta? O mahalagioaica, o inculta si mai presus de toate o c____a!. Nu sunt oameni care merita sa apara in paginile ziarului? Rusine ca promovati asemenea personaje!

Tom Cc 12-12-2012 - 11:36

de acord cu ce scri !!

salut 11-12-2012 - 21:21

”din cauza unei cumplite dureri de cap, vă doresc o duminică frumoasă…” a postat Oana Zăvoranu, duminică, pe pagina ei de Facebook.”

============================

Ma intrebam odata, ce-ar fi daca, pe paginile personale de Fuckbook vedetele ar scrie cam asa:

„am o cumplita diaree; postez direct de pe buda, da’ va iubesc pe toti”

ValVerde 11-12-2012 - 21:30

Deh…nu e usor sa-ti duci zilele cu crucea de bou in spate…

Mesajul zice:

Am o durere de cap din care cauza nu sint in apele mele.
Desi nu sint in apele mele, imi aduc aminte de voi si va urez o duminica placuta pentru ca iubirea…etc, celelalte timpenii.

Boule salut, desi nu sint vedeta, nu’s cum se face, de cite ori sint pe buda imi aduc aminte de tine….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult