Acasa MagazinLife Oana Zăvoranu divorţează la notar. Pepe vrea daune de 300.000 de euro

Oana Zăvoranu divorţează la notar. Pepe vrea daune de 300.000 de euro

scris de Șt. C
13 afisari

Oana Zăvoranu şi-a retras cererea de divorţ depusă la Judecătoria Sectorului 3. După un scandal care a ţinut prima pagină a presei mondene, Oana şi Pepe vor divorţa amiabil la notar.

Oana si Pepe divorteaza la notar

Oana si Pepe divorteaza la notar

Ziua de azi e mai importantă decât cea în care am cerut divorţul, pentru că ne duce către un divorţ sigur şi amiabil. Am ajuns la această concluzie cu ajutorul avocaţilor – e mai bine să facem pasul acesta, să scăpăm mai repede unul de celălălt, ca să ne vedem de vieţile noastre„, a declarat Oana Zăvoranu.
În 10 martie, Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ de Ionuţ Pascu, la Judecătoria Sectorului 3, ea afirmând că, deşi s-au iubit, nu mai este nicio şansă de împăcare.
Pepe, care a depus până acum două plangeri împotriva soţiei sale, una pentru insultă şi una pentru furt şi vandalism, a anunţat că divorţul va fi finalizat la un notariat şi nu cu proces, în toamnă.
Vom divorţa la notariat. Normal că-mi doresc să termin mai repede, doar eu sunt cel care a cerut preschimbarea termenului. Zilele astea sunt gata actele, avocatul Oanei trebuie să se ocupe, pentru că ea a introdus acţiunea de divorţ. Ulterior o să facem şi partajul şi vedem ce şi cum. Oricum, eu sunt prea deştept pentru ele„, a declarat Pepe.
Pepe vrea însă daune pentru pagubele provocate de Oana când s-a mutat din apartamentul pe care cei doi l-au împărţit. Pepe a evaluat prejudiciul provocat de Oana la 300.000 de euro.

1 comentariu

Didos 28-04-2011 - 07:48

Desi nu-mi place sa discut asemenea subiecte de scandal ,fac totusi o remarca referitoare la partea comica a „celebrului ” divort. Iata-l deci pe , cumplitul, Pepe cum se plimba pe la toate posturile TV , etalandu-si superbele coarne si plangand in niste triste schelalaituri „muzicale „, dupa pierderea iubirii vietii lui. In loc sa se comporte ca un barbat adevarat , cu portocale, se manifeta ca o soprana de coloratura de balci. Parca regret si eu , putin, acest cuplu tragi-comic de mahala pentruca era imprevizibil si perfect asortat.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult