Acasa MagazinLife Oana Zăvoranu s-a împăcat cu mama ei (Video)

Oana Zăvoranu s-a împăcat cu mama ei (Video)

scris de L.M.
1 afisari

Oana Zăvoranu s-a împăcat cu mama ei, Mărioara Zăvoranu, în plin proces pentru avere, şi după ce s-au războit ani întregi.

Oana Zavoranu s-a impacat cu mama ei

foto: Evz.ro

„Vreau să îmi salvez sufletul, eu nu sunt un om rău, vreau să mă împac cu mama mea, fiindcă mi s-a spus că orgoliul şi mândria sunt din cealaltă parte şi nu de la Dumnezeu„, a declarat Oana Zăvoranu la „Un show păcătos„, informează Evz.ro.

Oana a realizat în tot acest timp, în care ea trece prin divorţul de Pepe şi a fost internată în spital, că mama ei îi vrea binele şi că nu este un om rău.

„Nu stiu dacă mai este necesar să o judec eu de acum înainte, care a venit să ma apere, aşa cum a ştiu ea. În esenţă, am înţeles că ea mi-a vrut binele şi intenţia ei a fost una bună…A venit la mine la spital şi eu nu am vrut să o primesc, ba mai mult am pus paznici, pentru că eu eram convinsă că îmi vrea răul şi că e prefăcută”, a mai spus Oana.

După ce şi-a deschis sufletul în faţa întregii lumi, Oana avut parte de o supriză, atunci când mama ei a intrat în platou. Împăcarea istorică s-a produs când cele două s-au luat în braţe, plângând.

Citeşte articolul integral pe Evz.ro

3 comentarii

Bibi 08-04-2011 - 15:26

Serios ?? Si cat tine aceasta impacare ??

Andra 08-04-2011 - 17:37

:)) TEATRU!
NU se astepta ca mama ei sa vina dar a venit pregatita cu buchetul!

Penibil! Bai , de ce se chinuie asa mult sa iasa in evidenta… adik deja e prin toate ziarele si la toate televiziunile…are destul reclama… !

Talida 09-04-2011 - 01:46

Oana ai facut un pas important te felicit

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult