Acasa MagazinLife Oare aşa va arăta lumea în 2025?

Oare aşa va arăta lumea în 2025?

scris de B.C.R
2 afisari

Imaginaţi-vă o lume în care China este, detaşat, cea mai mare putere mondială, astronauţii europeni şi americani au înfiinţat deja o înfloritoare colonie pe planeta Marte, iar viaţa politică a Europei este dominată de un nou partid politic, un sincretism între social-democraţie şi liberalism. Oare aşa va arăta lumea în anul 2025?

Nu ştim cu siguranţă răspunsul la această întrebare; cert este faptul că aproximativ 100.000 de britanici cred cu tărie că aceste predicţii se vor adeveri în următorii 15 ani.

Aceasta este concluzia unui masiv studiu, bazat pe un sondaj ale cărui rezultate au fost date recent publicităţii. În vreme ce peste 50% dintre britanici cred că prinţul William va fi încoronat rege al Angliei, unul din şase britanici sunt convinşi că, până în anul 2025, monarhia va fi abolită. De asemenea, 60% dintre cetăţenii Regatului Unit sunt de parere că China va fi superputerea mondială care va conduce destinul omenirii, în vreme ce 25% dintre englezi sunt de parere ca viaţa politică a Uniunii Europene se va schimba radical prin apariţia unui nou partid politic.

Cei mai optimişti dintre englezi – 5% – cred că până în 2025 vacanţele pe Marte vor deveni o banalitate, în vreme ce unul din 10 britanici este de parere că o colonie permanentă pe Planeta Roşie va deveni posibilă în următorii 15 ani. Mai mult de jumătate dintre cei chestionaţi sunt de părere că televiziunea clasică îşi va da obsteşcul sfârşit şi că vor urmări show-urile preferate pe internet; în vreme ce două treimi cred că operaţiile estetice vor ajunge nişte intervenţii ieftine şi obişnuite, la care va apela oricine.

Sursa: descopera.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult