Acasa MagazinLife Obama, high. Cu marijuana în spaţiul Marine One

Obama, high. Cu marijuana în spaţiul Marine One

scris de Marius Bâtcă
7 afisari

Un avion de mici dimensiuni, care a încălcat spaţiul aerian al elicopterului preşedintelui Statelor Unite Barack Obama, aflat într-o deplasare la Los Angeles, a fost interceptat joi de două avioane de vânătoare americane de tip F-16.

Marijuana - Obama (cbsnews.com)

foto: cbsnews.com

Administraţia Federală a Aviaţiei informase piloţii că a fost interzis traficul aerian pe o rază de aproximativ 13 kilometri în jurul oraşului Los Angeles, însă avionul a pătruns în acest spaţiu, apropiindu-se astfel de elicopterul Marine One care îl transporta pe preşedintele Obama.

La bordul avionului de tip Cessna 182 a fost descoperită o cantitate mare de marijuana. Pilotul avionului a fost arestat după descoperirea drogurilor. Agenţii Secret Service şi ai altor autorităţi federale l-au predat pe pilot Departamentului de Poliţie din Long Beach, care va efectua o anchetă referitoare la droguri, precizând că încălcarea spaţiului aerian nu a prezentat nici un pericol pentru preşedintele Obama, relatează Los Angeles Times în ediţia electronică, preluat de Mediafax.

Poliţiştii din Long Beach au spus că au intervenit în acest incident după ce „o cantitate mare de marijuana” a fost descoperită la bordul avionului. „După ce l-au investigat, autorităţile federale l-au predat pe bărbat Departamentului de Poliţie din Long Beach, care va efectua ancheta referitoare la droguri”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Potrivit unei surse citate de CBS, după aterizarea avionului, sub escortă, pe aeroportul din Long Beach, poliţia a descoperit la bordul aeronavei aproximativ 18 kilograme de marijuana. Identitatea pilotului nu a fost dezvăluită de autorităţi. Oficiali federali au declarat însă joi seara că încă nu au fost formulate acuzaţii penale împotriva pilotului.

1 comentariu

briel 17-02-2012 - 17:32

Stiati ca in US o mare parte a inchisorilor sunt in proprietate particulara ? Functioneaza ca un business privat. Ceea ce au nevoie este ca legislatia sa fie suficient de restrictiva incat sa tina inchisorile pline. Acolo este mana de lucru gratis + sponsorizari de la guvern pentru intretinerea detinutilor.

Ati vazut filmul artistic The Shawshank Redemption ? Este ff bun.

http://www.youtube.com/watch?v=AF4DWljYcac

Din nou carismaticul Morgan Freeman face un rol impresionant. Tim Robbins in personajul principal este si el f bun.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult