Acasa MagazinLife Obama, operat pe creier?

Obama, operat pe creier?

scris de L.M.
5 afisari

O „cicatrice” surprinsă de fotoreporteri pe capul preşedintelui Statelor Unite, Barack Obama, a dat naştere speculaţiilor bloggerilor americani.

Obama, operat pe creier

Obama, operat pe creier? (foto:dailymail.co.uk)

Adevărate teorii ale conspiraţiei au fost formulate de bloggerii de peste ocean după publicarea câtorva poze din profil cu liderul de la Casa Albă. O dungă care porneşte din creştetul capului şi se termină în spatele urechii drepte a preşedintelui american, apărută din senin, a fost cea care a stârnit interesul şi imaginaţia internauţilor, scrie Daily Mail.

A fost o operaţie pe creier ? I-a fost afectată gândirea ? Este el (n.red – Barack Obama) într-adevăr venit  de pe altă planetă„, sunt întrebările comentatorului Ben Hart notate pe forumul dedicat discuţiilor conservatorilor EscapeTyranny.com. În acelaşi context, autorii website-ului se întreabă şi de ce nimeni nu a văzut până acum certificatul de naştere al preşedintelui Obama.

Casa Albă a catalogat  toate ipotezele enunţate ca „ridicole„.  De altfel, jurnaliştii de la Daily Mail cred că o posibilă explicaţie pentru aşa-zisa „cicatrice” a lui Obama ar putea fi neatenţia frizerului sau chiar lumina nepotrivită în care a fost fotografiat.

1 comentariu

george 07-04-2011 - 22:53

Ca are o gandire deviata e mai mult ca sigur ca a fost lovit la cap de cand s-a nascut………..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult