Acasa MagazinLife Obama – „Canuta om sucit”

Obama – „Canuta om sucit”

scris de Ziua Veche
1 afisari

Circa 200 de cani imprimate pentru a marca vizita presedintelui american Barack Obama in Australia a trebuit sa fie distruse din cauza unei greseli de tipar in prenumele liderului de la Casa Alba.
Canile au fost comandate cu circa zece zile in urma de secretarul Departamentului serviciilor parlamentare, Alan Thompson, la sugestia personalului, informeaza Agerpres.

Pe cani aparea figura lui Barack Obama, insa prenumele sau era scris „Barrack”.

Thompson a declarat pentru Australian Online ca respectiva comanda a fost realizata de o companie australiana din statul Queensland. El si-a asumat responsabilitatea pentru greseala de imprimare si a precizat ca „eroarea s-ar putea sa se fi produs in interiorul departamentului”.

Potrivit Australian Associated Press, magazinul de cadouri al parlamentului a retras obiectele legate de persoana lui Barack Obama, dupa ce presedintele SUA a anulat din nou o calatorie pe care urma sa o efectueze in Australia. Obama trebuia sa viziteze Australia si Indonezia saptamana viitoare, dar si-a anulat vineri deplasarea, precizand ca prezenta sa este necesara pentru combaterea poluarii masive cu petrol din Golful Mexic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult