Acasa MagazinLife Ogică şi-a furat-o rău!

Ogică şi-a furat-o rău!

scris de Ziua Veche
24 afisari

Stelian Ogică a fost bătut crunt sâmbătă noapte de caţiva indivizi ale căror nume încă nu vrea să le dezvăluie.


Din club în spital… aşa şi-a petrecut noaptea de sâmbătă celebrul Stelian Ogică, cel care a declarat în 2001 că a fost bătut, în scara blocului, de două persoane necunoscute, care i-au furat biletele câştigătoare la „6 din 49”.

Ogică a fost bătut zdravăn de câţiva indivizi în Clubul Le Gaga din Parcul Herastrau: „M-au desfigurat, până la Crăciun nu mai sunt om! Am spatele rupt, o tăietură urâtă pe pielea capului, dar şi pe picior, patru dinţi din faţă lipsă şi nasul spart”.

Ogică refuză pentru moment să dea numele agresorilor, ba, mai mult, susţine că nu a supărat pe nimeni şi nu a depus plângere.

„Eram cu doi prieteni la masă, dar şi cu câţiva necunoscuţi. Din senin, a izbucnit scandalul. Au tabărât pe mine cinci indivizi, care au început să îmi care pumni în cap şi, la un moment dat, m-au lovit cu un fier peste faţă. Bodyguarzii clubului, în loc să intervină, cum ar fi fost firesc, mă loveau şi ei”, a povestit acesta.

Citiţi mai multe pe showbiz.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult