Olivia Newton-John şi John Travolta lanseaza un album de Craciun | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Olivia Newton-John şi John Travolta lansează un album de Crăciun împreună la 34 de ani după „Grease”

Olivia Newton-John şi John Travolta lansează un album de Crăciun împreună la 34 de ani după „Grease”

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Olivia Newton-John  şi John Travolta vor lansa pe 13 noiembrie, la mai bine de 30 de ani după celebrul hit „Summer Nights”(Nopţi de vară), un album dedicat Crăciunului.

Olivia Newton-John şi John Travolta vor lansa un album de Craciun împreună la 34 de ani după „Grease” (foto:okmagazine.com)

Ajunsă la 64 de ani, Sandy din „Grease”, Olivia Newton-John, a anunţat că îşi doreşte să îi facă pe oameni fericiţi şi să zâmbească prin noul album, specificând, potrivit yahoo.news că „Este un proiect care sperăm să revină anual şi să contribuie la strângerea de fonduri pentru cauze umanitare an după an, un cadou care continuă să ofere”. De partea cealaltă, Danny din „Grease”, John Travolta, mai tânăr decât Olivia cu 6 ani, a afirmat că „Dorinţa mea este ca acest album să fie unul intim, nu ceva prea ostentativ şi în luminile reflectoarelor. Îmi doresc ca oamenii să-l asculte în casă, sau în timp ce conduc maşina, în Ajunul Crăciunului, şi astfel să devenim şi noi parte a acestor sărbători”.

La albumul ce conţine 13 piese au mai colaborat Barbra Streisand, Tony Bennett, James Taylor şi Kenny G, potrivit Agerpres. Pe album apar piese clasice de Sărbători, precum „Rockin’ Around the Christmas Tree”, „I’ll Be Home For Christmas” sau „Deck the Halls”, dar şi o piesă specială, compusă ca un cadou pentru fanii musicalului „Grease„: „I Think You Might Like It”, o continuare a celebrei melodii „You’re the One That I Want” din musical. Banii obţinuţi din comercializarea acestui album vor fi donaţi în conturile celor două organizaţii caritabile înfiinţate de John Travolta şi Olivia Newton-John

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult