Acasa MagazinLife Mihai Petraiche, omul fără coloană, locul 2 la Românii au talent (VIDEO)

Mihai Petraiche, omul fără coloană, locul 2 la Românii au talent (VIDEO)

scris de A.B.
2 afisari

Mihai Petraiche l-a lăsat cu gura căscată pe Mihai Petre dansând un breakdance cum nu s-a mai văzut. În urma prestaţiei sale, Petraiche a ocupat locul doi la concursul Românii au talent.

Mihai Petraiche, omul fără coloană, locul 2 la Românii au talent

Mihai Petraiche, omul fără coloană, locul 2 la Românii au talent

Sezonul 2, locul 2, Mihai Petraiche. Prin danusul său, el a pus juriul într-un mare impas. Te iubesc şi pe tine şi pe Cristian Gog. Sunt foarte fericit că am avut ocazia să te văd atât de aproape. Nu mai există un român ca tine”, a spus, vizibil impresionat Mihai Petre. Recunosc că jurizez de ceva vreme, în fiecare weekend, fel şi fel de competiţii de dans, Dansez pentru tine şi Românii au Talent. Acum sunt într-o situaţie dificilă. Iubesc două numere foarte mult: tu şi Cristian Gog. Nu pot să dau un verdict, te vreau pe tine sau pe Cristian, a continuat Mihai Petre.

Sunt dansator şi în mod normal ar trebui să tind spre dans, tind asta, eşti foarte bun. Nu am văzut român mai bun ca tine, sunt foarte fericit că am avut ocazia să te văd aşa de aproape. Mulţi vor plăti bilete scumpe ca să stea la distanţa asta de tine. Nu ştiu dacă vei câştiga tu sau Cristian, sper ca unul dintre voi să câştige”, a menţionat Mihai.

Emoţiile au cuprns-o şi pe Andra. „Cred că este foarte greu pentru cei de acasă. În calitate de fan, mă bucur că eşti apreciat la adevărata valoare”, a spus Andra.

La rândul său, Andi Moisescu a comentat: „Omul ăsta a fost şi este o mare valoare. Mihai Petraiche a fost un băiat care a fost aplaudat de foarte mult timp. El a electrizat mulţimea şi la o reprezentaţie de fitness. Acel nefericit accident l-a adus aici. Îmi doresc să se îndeplinească ceea ce Mihai îşi doreşte să se îndeplinească”, a spus Andi.

Mihai Petraiche, 28 de ani, a dansat un gen de breakdance cum nu s-a mai făcut niciodată. El este cunoscut ca fiind „omul fără coloană vertebrală” de la Românii au Talent şi vineri seară ne-a arătat din nou acest lucru. Mihai Petraiche s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni dansatori de la Românii au Talent.

Momentul cand Pavel Bartos deschide plicul

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult