Acasa MagazinLife Organizatorii galei Oscar au respins cererea lui Zelenski de a susține un discurs în timpul transmisiunii TV

Organizatorii galei Oscar au respins cererea lui Zelenski de a susține un discurs în timpul transmisiunii TV

scris de Misu Andrei
61 afisari

 Academia de film americană (AMPAS), care organizează gala de decernare a premiilor Oscar, a respins cererea preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski de a susţine un discurs în timpul transmisiunii televizate a acestei ceremonii, informează site-ul revistei Variety.

foto: captura video facebook

Anul trecut, preşedintele Zelenski a fost primit cu braţele deschise de mai multe gale de premiere, festivaluri de film şi chiar de Bursa de la New York. Însă atunci când vine vorba despre obţinerea unui timp de antenă în cadrul celei mai râvnite transmisiuni televizate – gala premiilor Oscar -, liderul ucrainean a fost întâmpinat cu o atitudine rezervată, scrie Agerpres.

Pentru al doilea an consecutiv, Academia de film americană (AMPAS) a decis să îl ignore pe Volodimir Zelenski, care spera că după intervenţia sa de luna trecută la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin să aibă şi o apariţie virtuală în timpul transmisiunii televizate a galei Oscar din 2023, ce va fi difuzată în noaptea de duminică spre luni de postul ABC. Mai multe surse afirmă că un influent reprezentant al agenţiei de impresariat artistic WME, Mike Simpson, i-a cerut AMPAS să îl includă pe fostul actor devenit preşedinte al Ucrainei în transmisiunea sa televizată, însă solicitarea lui a fost respinsă. AMPAS a refuzat deocamdată să facă declaraţii pe această temă.

Respingerea propunerii ce viza o intervenţie a preşedintelui Zelenski în timpul galei Oscar survine într-o perioadă în care sondajele de opinie arată că sprijinul americanilor pentru acordarea de asistenţă Ucrainei a început să scadă.

După invazia declanşată de Rusia în Ucraina în februarie 2022, Volodimir Zelenski a avut intervenţii prin satelit atât la Festivalul de la Cannes, cât şi la Festivalul de la Veneţia, precum şi la gala Grammy Awards. De asemenea, prin intermediul unei transmisiuni online, el a deschis o sesiune de tranzacţii la Bursa de la New York, în septembrie 2022. La gala Globurilor de Aur din ianuarie 2023, actorul Sean Penn l-a prezentat spectatorilor pe preşedintele Zelenski, care şi-a reînnoit mesajul transmis în ultimele 12 luni, prin care a spus că Ucraina va câştiga războiul cu Rusia şi i-a aplaudat pe „oamenii liberi din lumea întreagă – cei care s-au unit pentru a sprijini libertatea poporului ucrainean„.

1 comentariu

neacsum 11-03-2023 - 12:46

De ce oare ? Eurovision a acordat titlul Ucrainei, va primi premiul Nobel pentru pace dupa ce a anuntat ca nu se pune problema unui acord de pace si cere armament tuturor, toate parlamentele lumii il adora si aplauda ca pinguinii pana le crapa palmele. Cum au indraznit organizatorii OSCAR sa il refuze, pe el, cel mai mare actor al tuturor timpurilor, care a facut sa lacrimeze cateva sisteme solare ? Sunt Putinisti, sigur, sa fie condamnati !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS