Acasa MagazinLife Osama ben Laden folosea un afrodiziac şi îşi vopsea părul

Osama ben Laden folosea un afrodiziac şi îşi vopsea părul

scris de Stefan Galai
3 afisari

În anii de după atentatele de la 11 septembrie 2001, fostul lider Al Qaida Osama ben Laden îşi vopsea părul şi lua siropul Avena, un afrodiziac creat dintr-o varietate de ovăz sălbatic, ca să le poată satisface pe cele trei soţii, potrivit unei cărţi.

Osama Ben Laden

Osama ben Laden

În cartea „Manhunt: The Ten-Year Search for bin Laden from 9/11 to Abbottabad”, ce urmează să apară la 1 mai, când se împlineşte un an de la uciderea lui Osama ben Laden, se afirmă că liderul Al Qaida era un susţinător al poligamiei, informează Agerpres.

“Viaţa de familie în Abbottabad a fost o sursă de consolare reală pentru bin Laden, care a crezut profund că poligamia este o obligaţie religioasă. Cu prietenii săi apropiaţi obişnuia să glumească: ‘Eu nu înţeleg de ce oamenii îşi iau doar de o soţie. Daca luaţi patru soţii, veţi trăi ca un mire’”, citează din carte site-ul newsmax.com.

Dar, adaugă “Manhunt”, pentru a-şi satisface soţiile, el trebuia să ia siropul Avena şi să-şi vopsească părul.

Informaţiile au fost dezvăluite cu ocazia primei aniversări a raidului US Navy SEAL la locul de refugiu din Pakistan al teroristului, care a dus la uciderea acestuia. Imposibil să iasă din casă de teama de a nu fi reperat, Osama ben Laden a petrecut aproape tot timpul la etajul al treilea al unei case din Abbottabad, potrivit unei analize a misiunii, publicată în revista Time.

Cea mai tânără dintre soţiile sale, yemenita Amal, de 29 de ani, locuia la acelaşi etaj. La celelalte etaje se aflau soţiile mai în vârstă, Khairiah, de 62 de ani, şi Siham, de 54 de ani, ambele căsătorite cu ben Laden de zeci de ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult