Acasa MagazinLife Oscar şi omagiu dedicat lui James Bond

Oscar şi omagiu dedicat lui James Bond

scris de A.P.
4 afisari

Cea de-a 85-a ceremonie a Oscarurilor va propune un omagiu dedicat lui James Bond, a cărui adaptare pentru marele ecran a împlinit 50 de ani în 2012, moment marcat de lansarea filmului ‘Skyfall’, au anunţat vineri organizatorii, citaţi de agenţiile internaţionale de presă.

Oscar şi omagiu dedicat lui James Bond

Filmele celebrului agent aflat în slujba Majestăţii Sale au obţinut mai multe nominalizări – şi mai multe Oscaruri – în cursul ultimelor decenii, cu toate că genul filmelor de spionaj şi de acţiune nu se bucură de regulă de prea multă apreciere din partea votanţilor Academiei Americane de Film. Chiar dacă ‘Skyfall‘ şi regizorul său britanic Sam Mendes nu vor obţine nicio nominalizare, carismaticul ‘007‘ va fi prezent cu siguranţă la ceremonia ce se va desfăşura la 24 februarie.

‘Suntem foarte bucuroşi să includem o secvenţă specială în timpul ceremoniei ce va omagia filmele cu James Bond cu ocazia celei de-a 50 aniversări a lor’, au declarat Craig Zadan şi Neil Meron, producătorii evenimentului care se va desfăşura la Dolby Theater din Hollywood.

‘Începând cu ‘Dr. No’ în 1962, filmele cu 007 reprezintă cea mai veche şi cea mai longevivă franciză, un fenomen recunoscut pe plan mondial’, au adăugat cei doi. ‘Skyfall’, cel de-al 23-lea episod din aventurile spionului britanic, şi al treilea avându-l protagonist pe Daniel Craig, a depăşit pragul de un miliard de dolari în încasări totale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult