Acasa MagazinLife OZN, surprins deasupra unui avion la scurt timp după decolare (video)

OZN, surprins deasupra unui avion la scurt timp după decolare (video)

scris de P.C.R.
3 afisari

O înregistrare publicată de cotidianul britanic Daily Mail prezintă momentul în care un obiect neidentificat apare în zbor deasupra unui avion al companiei Virgin Atlantic, la scurt timp după decolarea aeronavei.

ozn avionImaginile au fost surprinse pe data de 7 iulie, când aeronava a decolat  de pe aeroportul JFK, din New York, potrivit Daily Mail.

„Nu arată nicidecum ca o insectă sau ca şi cum ar fi un alt avion, aflat pe fundal. Nu am niciun motiv să cred că e un trucaj, chiar pare să fie vorba de un obiect zburător neidentificat. L-am arătat prietenilor mei pentru a obţine şi alte păreri şi nu am reuşit să găsim o explicaţie pertinentă, aşa că am decis să-l publicăm şi online”, afirmă Rick, un expert al LookNowTV, citat de Daily Mail.

Expertul în obiecte zburătoare neidentificate Russ Kellett nu e, însă, convins de veridicitatea înregistrării.

„Ar putea fi orice. Niciun obiect nu s-ar putea aproapia, în mod normal, atât de mult de un avion. Nu pare să fie o pasăre sau ceva asemănător, dar, privit din alt unghi, ar putea fi orice. Poţi crede în OZN-uri şi, în acelaşi timp, să fii logic în privinţa imaginilor”, a concluzionat Kellett.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult