Acasa MagazinLife Pactul secret dintre Prinţul Albert şi Charlene Wittstock

Pactul secret dintre Prinţul Albert şi Charlene Wittstock

scris de A.H.
3 afisari

Separaţi şi în luna de miere. Albert de Monaco şi soţia sa, Charlene, duc o viaţă de cuplu cel puţin dubioasă, însă lucrurile par să fie clare: după venirea pe lume a moştenitorului, singurul motiv al nunţii, cei doi se vor despărţi.

Albert de Monaco si Charlene Wittstock

Între timp, Palatul de la Monaco continuă să nege orice problemă între suverani şi să ameninţe cu plângeri penale asupra celor care vor îndrăzni să denigreze cuplul. Fostă campioană de înot, Charlene Wittstock, care ar fi încercat să fugă cu zece zile înainte de somptuoasa nuntă, va fi liberă să-l părăsească pe prinţul Albert de Monaco când îi va dărui un fiu, un moştenitor legitim la tronul monegasc, potrivit „pactului secret” dintre soţi, relatat de portalul de internet sud-african „Independent online”.

„O dată ce va fi asigurată succesiunea la tron, ambii vor putea fi liberi. Divorţul este o tradiţie în familia Grimaldi”, susţine sursa. Este suficient să ne gândim la surorile lui Albert: Caroline este divorţată de primul soţ Philippe Junot, Stephanie mai întâi de Daniel Ducruet, apoi de artistul de circ Adans Lopez Peres, şi are o fiică în afara căsătoriei cu o fostă gardă de corp, Jean Raymond Gottlieb.

Între timp, luna de miere a celor doi miri nu pare dintre cele mai romantice. Conform tabloidului britanic „The Sun”, dorm chiar şi în hoteluri diferite, la 15 kilometri distanţă, în ciuda rezervării „oficiale” a unui apartament cu pat matrimonial şi piscină privată la Hotelul Ovster Box din Umhjanga Rocks, lângă Durban. Apoi, „când fotografii au cerut cuplului regal să se sărute, a fost un alt moment oribil: Charlene a întors capul, iar Albert i-a dat un pupic rapid pe obraz”, scrie „The Sun”. Oricum, „obositoarea” lună de miere s-a încheiat din cauza unor „afaceri urgente” la Monte Carlo. Probabil, testul ADN la care trebuie să se supună Albert, după cererea de recunoaştere a paternităţii (a treia), care a căzut ca un fulger asupra prinţului rebel tocmai cu câteva zile înainte de nuntă, scrie Corriere della Sera, preluat de Rador.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult