Acasa MagazinLife Paharnicul Guţă recomandă vinul Regelui Ştefan cel Mare – VIDEO

Paharnicul Guţă recomandă vinul Regelui Ştefan cel Mare – VIDEO

scris de Ziua Veche
3 afisari

Videoclipul de mai jos l-am primit azi pe e-mail cu titlul „Cotnari, vinul maneliştilor. Mi s-a părut o glumă sinistră până când am văzut şi am auzit cum „Nobleţea vinului” te face „Rege”. Şi am rămas blocat, vorba menestrelului ajuns paharnic regesc.


Alte cuvinte sunt de prisos.

 

{youtube}DVAbhTi6vv4{/youtube}

0 comentariu

jan dinu 23-09-2010 - 15:53

De aceia cauta intr-una la
– la chiromantii ,ceasca de cafea ,dat
cu bobii ,in carti …
Doar ,doar ii vine vre-o revelatie ..!
EL ,cu timpu spre sfirshit ..devine foarte mic dorind s-a intre pe canalul de unde
a ieshit spre „camera ” de 9 luni de unde a fost zamislit .Oare nu este asta un semn de creatie care poate sa-l faca – lamurit – ??
JD-USA

jan dinu 23-09-2010 - 15:55

Bah timpitilor ..reglati serverul ..!
Iar mi-atzi micat continutul incepator !
— Fomistilor — !
JD

Pribeagul 23-09-2010 - 17:55

„Sufletu-mi, împovărat
De-o iubire moartă,
Se ridică ne-mpăcat
Şi cu el o poartă,

Cum îşi duce greu în zbor
Vulturul de mare,
Peste valuri călător,
Prada moartă-n gheare…”

Iubirea moarta alaturea de un hoit in gearele unui vultur – o imagine puternica, dar cam macabra. In acele momente de inspiratie, George T o fi avut ceva greu in inima.

Prefer ceva usor, de genul:

„Toamna frunzele colindă,
Sun-un grier sub o grindă,
Vîntul jalnic bate-n geamuri
Cu o mînă tremurîndă,
Iară tu la gura sobei
Stai ca somnul să te prindă.
Ce tresari din vis deodată ?
Tu auzi păşind în tindă –
E iubitul care vine
De mijloc să te cuprindă
Şi în faţa ta frumoasă
O să ţie o oglindă,
Să te vezi pe tine însăţi
Visătoare, surîzîndă.”

Pribeagul 23-09-2010 - 18:07

ca apr rar versuri la comentarii.

Rasfoiesc, aproape zilnic, si un alt ziar. Cu ocazia dezbaterilor privind brandul de tara, am dat peste o veche cunostinta, care si-a pastrat bunul obicei.

Iata ce scrie:

Aşadar-de frunză-i vorba-
România-i brenduită !
Ţara jafului ca-n codru :
România jefuită !

N’avem frunze româneşti?
Nu avem artişti de marcă?
Jaful din vistierie:
Mobilul ce se remarcă !

‘N România ‘cestor vremuri,
Furtu-i o manifestare
De politică scalâmbă
A clasei conducătoare !

Trimis de Porojnicu Marius-Adrian la 3 August 2010, ora 17:20

Pribeagul 23-09-2010 - 18:35

In Ioan 1:1-3,10 este scris: “ La început era Cuvântul, şi Cuvântul era cu Dumnezeu, şi Cuvântul era Dumnezeu. El era la început cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost făcute prin El; şi nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El. El era în lume, şi lumea a fost făcută prin El, dar lumea nu L-a cunoscut. A venit la ai Săi, şi ai Săi nu L-au primit.”

Hawking zice ceva de genul: La inceput a fost Nimicul. Deci accepta ca a fost ceva… Nimicul. Si scinteile baghetei magice a acestuia au dat nastere Big Bang-ului.

Ce motive are sa nu foloseasca numele Dumnezeu? Dumnezeu de la care pornesc toate.

Val Verde 23-09-2010 - 20:40

Daca „tea baggers” nu inseamna ce inseamna atunci DE CE tu si comunistii tai folositi aceatsa expresie ba jigodie imputita?
bai comunist nenorocit ati distrus europa cu programele voastre si acum v-ati aciuat pe aci prin canada si SUA ba imputitule.
Spui ca peste 50% din masele populare din SUA nu au nioci o idee…bai dobitocule Costitutia SUA are toate ideile bai belitule.Tu si urechiatul ala de negrotei care ii sugi penisul zilnic ati incalcat si ignorat legile SUA bai jigodie scarboasa.

Bai herpes imputit, statisticile arata ca „ideile” vostre comuniste rasuflate au declasat SUA ca forta economica in ultimul an de pe locul 3 pe locul 5 in lume iar derapajul continua.Bai laba sifilitica departamentul dobitocului de Obama a declarat sapataman trecuta ca in ultimul an SARACIA in america a atins niveluri istorice, nemaiantalinite in istoaria SUA.De la 12.4% in 2008, la 14.6% in 2010. Asta dupa ce „ideile” voastre comuniste au fost fortate pe gatul americanilor.

Bai penis bleg de ValVerde, negroteiul tau de comunist Obama a cheltuit in mai putin de 2 ani mai multi bani decat au cheltuit toti presedintii americani laolalta incepand cu Goerge Wasington si terminand cu Bush fiul.

Bai laba jegoasa, dupa ce ideile voastre nenorocite au fost fortate asupra SUA astazi cei care primesc food stamps( un fl de bonuri de masa pentru pauperi) a crescut dela 30 mil. la 40 mil. de cand boul tau iubit Obama a inceput asaltul asupra capitalismului.

Bai imputitule de comunist Valverde, cand negroteiul tau de Obama a venit la tron, somajul in SUA era de 7.4% atsazi dupa ce a falimentat SUA, adistrus dollarul american, si a distrus economia americana somajul REAL este de peste 16%, cel oficial este de peste 9.6%.
De cand dobitocul tau de Obama a luat puterea economia SUA a pierdut peste 8.5 mil. locuri de munca ba jigodie comunista.Ma cac in gura ta de javra.

ValVerde 23-09-2010 - 21:24

[quote name]Bai Belitule de comunist imputit ValVerde — Val Verde [/quote]

Ce-i sufletel, ai iesit din gaura ca sa mai combati un pic?
Iti expui convigerile filozofice si conceptiile politice dezbatind cu eleganta pe forum?

Ai principii firme si dialog cu putere de convingere. Ai sa-ti gasesti multi sustinatori.
Nu stiu din ce motiv dar procentajul de idioti din totalul numarului de forumisti de la ZV este disproportionat de mare.
Cel putin asa sper. Daca raportul este reprezentativ pentru populatia Romaniei, nu mai avem scapare.

„tea bagger” are mai mult de vazut lacasul (punga) in care un barbat is are „los cojones”.
Fara indoiala ca nu vezi asocierea, pentru ca in cazul tau e goala.
Dar o punga plina, aduce cu plicul de ceai ud pe care il scoti din ceasca.
Acum imagineaza-ti in care circumstante poti primi lovituri delicate peste barba cu un tea bag look alike.

alamar 23-09-2010 - 21:39

cel din canada, nu marxistul din Kansas City
Urmaresc de un timp convorbirea dtale cu dl ValVerde..
Eu am aceeasi sustpiciune dle Val Verde.ValVerde este acelasi individ numit Calugarul.Opinia mea.Cu toate ca nu imi pasa.Aceeasi mocirla

In ceea ce priveste expresia asta dezgustatoare de „tea baggers” doresc sa mentionez ca individul care a „lansat” aceasta expresie in public(adica a eleva-to pe plan national),nu este altul decat individul pe nume:anderson cooper

Dupa cum stim acest depravat este o personalitate tv la CNN, companie care se crede serioasa,dar care este in fapt obscura si muribunda.Deasemnea acum stim faptul ca acest individ anderson cooper,este un sodomist.Aceasta expresie,binenteles este veche si de uzanta in cercul lor de homosexuali.Asta pana anul trecut cand acest homosexual depravat camuflat ca personalitate tv, sa arunce cu noroi pe cei peste 53% din gloatele americane care se impotrivesc „ideilor” lui barack Hussein Obama si ale marxistilor din america.

Deci dle val verde(din canada),dta ai dreptate despre intelesul expresiei scarboase de „tea baggers”. Ce este ironic este faptul ca acest marxist ValVerde,nici macar nu stia intelesul acestei expresii,pana ieri.O repeta ca un pagal asa cum a primit directive de la „mother ship”

Ar trebui sa-ti multumeasca pentru ca i-ai explicat aceasta

Sunt surprins sa citesc idei de Dreapta precum ale dtale (mai putin injuraturile si jignirile) de la cineva din canada,tara care a cazut de mult in mainile Stangii.

In ceea ce rpieste „ideile”…Hmmm…40 de zile pina cand gloatele din america vor pune frana „ideilor”marxistului Barack Hussein Obama si ale camarazilor lui

P.S. daca nu ma insel sodomistul anderson cooper,ca toti marxistii care bat falca ca le pasa de saraci si clasa mijlocie,este unul din cei care au mostenit o parte din averea clanului Mellon, sau carnegie,sau alt oligarh

un crestin 24-09-2010 - 12:56

Bine ai revenit !
Ar fi bine sa revina si ceilalti forumisti care dadeau stralucire acestui forum, dupa cum bine zice romanticul nostru Pribeag .

Europeanuul 24-09-2010 - 18:36

[quote=alamar a scris]Sunt surprins sa citesc idei de Dreapta precum ale dtale (mai putin injuraturile si jignirile) de la cineva din canada[/quote]

Prejudecatile, cliseele si in special INTOLERANTA lui Val Verde-2 lasa de dorit. Defapt granitza dintre Val Verde-2 si talibani este foarte ingusta.

1 2 3

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult