Acasa MagazinLife Paleologu se gândeşte la prostituate

Paleologu se gândeşte la prostituate

scris de A.B.
15 afisari

Theodor Paleologu susţine că în România prostituţia se face după politica struţului. El este de părere că trebuie sparte reţelele de proxeneţi, impozitată această activitate şi controlată medical.

prostututie

foto: actualitateaprahoveana.ro

Situaţia actuală este foarte gravă, aş spune chiar gravisimă. Mulţi politicieni şi multă lume în societatea românească, tot felul de autorităţi respectabile fac politica struţului în ceea ce priveşte prostituţia, a spus Paleologu.

“E de ajuns să te plimbi peste tot în Bucureşti, şi în Sectorul 1, şi în Sectorul 2, şi vă spun şi locuri: pe Magheru, la Matache, unde vezi acest fenomen. Or, ce este foarte grav, repet, gravisim în situaţia actuală, este că aceste biete femei sunt la cheremul proxeneţilor”, a exemplificat liderul PDL.

În opinia lui Theodor Paleologu, prostituţia trebuie scoasă de sub controlul mafiilor de proxeneţi.

„Ceea ce trebuie să facem este să scoatem această activitate de sub controlul acestor mafii de proxeneţi. Am văzut cu ochii mei lucruri foarte grave care se întâmplă şi nu-i de ajuns să întorci capul în altă parte, ca respectiva realitate să nu mai existe!”, spune Paleologu.

De asemenea, el s-a arătat deranjat de publicitatea stradală pentru saloanele erotice. „Publicitate pentru prostituţie se face pe faţă. Dacă te plimbi pe Magheru, vei vedea un afiş amplasat ilegal, de altminteri, pe trotuar, afişe publicitare pentru aşa-zicând masaj erotic.Vă daţi seama că este vorba de prostituţie în toată regula!”, a arătat Paleologu şi exemplele au continuat.

“Sunt localuri aşa-zicând respectabile, restaurante din Sectorul 1 şi din Sectorul 2 şi de oriunde vreţi în Bucureşti, unde ai fie la toaletă, fie la ieşirea din local acele flyere, care fac publicitate pentru masaj erotic. Or, ştim foarte bine despre ce este vorba!”.

Pentru a fi cu acte în regulă, Paleologu susţine impozitarea prostituţiei şi ţinerea ei sub control medical.

„Legalizarea prostituţiei este un termen stupid. Este vorba de spargerea reţelelor de proxeneţi, de impozitarea unei activităţi extrem de importante din punct de vedere financiar şi de control medical. În primul rând, spargerea reţelelor de proxeneţi, pentru că aceste reţele sunt conectate cu alte reţele de infracţionalitate”, susţine candidatul PDL la Primăria Sectorului 1.

1 comentariu

Daniel 11-05-2012 - 14:46

Nu a fost PDL-ul până acum la putere? Până acum ce a făcut? Chestia asta nu depinde de primărie cât de legiuitori.
Spune bine, dar de vorbe suntem sătui. Vrem practică! Şi-a pierdut şansa domnu’ de aici odată cu distrugerea imaginii PDL de către Băse.
Ciau!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult