Acasa MagazinLife Pantofi „zgaraie nori” by Mihai Albu la 1200 euro

Pantofi „zgaraie nori” by Mihai Albu la 1200 euro

scris de Ziua Veche
2 afisari

Mihai Albu, supranumit pe site-ul World Records Academy drept „arhitectul de pantofi al Romaniei”, a creat o pereche de pantofi cu ajutorul carora doamnele castiga in inaltime nu mai putin de 31 de centimetri.


Pantofii creati de Mihai Albu sunt comparati cu „o pereche de zgarie-nori” din cauza tocurilor inalte, informeaza Agerpres.

Pretul acestor pantofi este pe masura inaltimii tocurilor, potrivit site-ului citat, care mentioneaza ca,intr-o tara in care salariul mediu este de circa 450 de euro, o pereche de astfel de pantofi costa aproape 1.200 de euro.

0 comentariu

jan dinu 14-09-2010 - 14:30

Basescu acum e calare pe voi !
Nici o reactie despre -VINTU – ..??
Stiu ca ti-e frica …cind Patriciu – pica !
JD-USA

Pacepa 15-09-2010 - 04:34

Nu va castiga alegerile, chiar daca romanii sunt total scarbiti de Basescu si PDL. Liberalii au fost la conducere si nu s-au dovedit a fi buni organizatori. Chiar daca ne-au marit salariile si pensiile, chiar daca au dat bani pentru invatamant, greselile pe care le-au facut au dus la pierderea alegerilor. Puteau sa redreseze situatia din invatamant foarte usor, prin schimbarea programei de invatamant si manualelor, respectiv prin reintroducerea examenelor de admitere, atat la liceu cat si la invatamantul superior. S-au batut cu pumnul in piept ca ei sustin competenta, dar nu le-au creat celor competenti posibilitatea de a iesi in fata, prin examene corecte. Au continuat politica dementa si distructiva, prin care s-au dat diplome la toti habarnistii.
Au creat un „capitalism de stat”, dand salarii inimaginabil de mari si total nemeritate unor categorii de salariati bugetari, cei din agentii, directorii, judecatorii, etc.
Au favorizat multinationalele, dar n-au facut nimic pentru micii producatori autohtoni. Au distrus in continuare intreprinderile de stat, cele pe care nu le distrusesera pesedeii si cedereii.
Lista cu prostiile facute de liberali cand au fost la guvernare este mare, nu stau acum sa le insir pe toate.
Nu avem motive sa-i votam pe liberali, nici pe pesedei sau pedelei. Vrem altceva !

Europeanuul 15-09-2010 - 06:56

Liberalii cu procentele de 15% au condus tara… Vindeti gogsi umpluti cu aer rece.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult