Acasa MagazinLife Parfumuri bio din morcovi

Parfumuri bio din morcovi

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Marca „Honore de Pres” propune o noua gama de parfumuri inspirate de metropola New York. Botezata „We Love New York”, gama se compune din parfumurile „Vamp a N.Y”, „I Love les carottes” si „Love Coco”. Create de Olivia Giacobetti, cele trei esente contin arome de morcovi, cocos si tuberoze, fiind create plecand de la produse ecologice, scrie Le Parisienne.


Astfel, „Vamp a N.Y.” propune arome de tuberoze, „I Love les carottes” este compus din flori de morcovi, portocale, vanilie si unt de iris, iar „Love Coco” combina laptele de nuca de cocos si foi de coriandru. Flacoanele vor fi distribuite impachetate in cunoscutele pahare americane care se folosesc la bautul cafelei iar fiecare parfum va fi insotit de o brosura dedicata. Gama de parfumuri „We Love New York” va fi disponibila in 28 aprilie iar pretul unui flacon (50 ml) din aceste parfumuri biologice va fi de 76 euro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult