Acasa MagazinLife Parfurmurile celebritǎților duc la declinul companiei Elizabeth Arden

Parfurmurile celebritǎților duc la declinul companiei Elizabeth Arden

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Compania de cosmetice Elizabeth Arden a raportat cea mai mare pierdere trimestrială a sa din cauza scăderilor majore la vânzările parfumurilor cu nume de celebrități în special la cele semnate „Justin Bieber” și „Taylor Swift”.

Parfurmurile celebritǎților aduc pierderi companiei Elizabeth Arden (Foto:susmipatel.com)

Compania a declarat că vânzările în al patrulea trimestru au scăzut 28,4% — cea mai drastică diminuare din ultimii 10 ani — și a estimat că problemele, care au debutat în urmă cu un, vor continua și în următoarele șase luni. Vânzările nete în anul fiscal 2014 au fost afectate de mai puține lansări de parfumuri, de discounturi mai mari, precum și de decizia companiei de a opri distribuirea unor branduri cheie, a declarat un reprezentant al companiei, Rod Little, conform Agerpres.

Vânzările de parfumuri au reprezentat 78% din vânzările totale ale companiei în anul fiscal 2013. Vânzările au scăzut cu 13,4% în anul fiscal 2014, antrenate de o scădere de 14% a vânzărilor din America de Nord, acestea din urmă reprezentând jumătate din afacerile companiei. Aproximativ jumătate din declinul din regiune a fost cauzat de o scădere a vânzărilor la parfumuri numite după unele celebrități.

2 comentarii

Tache 20-08-2014 - 17:50

Sa-i ia domnul Dracul pe yankei, că au adus foamea și corupția în Românica !

pathfinder 20-08-2014 - 18:15

Da’ ma, si nici macar un pachet de unt nu dau zgarcitii.
Jos dictatoru’!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult