Acasa MagazinLife Parintii Madalinei Manole renunta la custodia lui Petru jr.

Parintii Madalinei Manole renunta la custodia lui Petru jr.

scris de Ziua Veche
1 afisari

Beatrice Comaniceanu, avocatul angajat de parintii Madalinei Manole pentru a cere custodia nepotului lor, Petru jr, a anuntat, luni, ca cei doi nu vor mai solicita ajutorul instantei, informeaza Libertatea. „M-a sunat nepotul clientilor mei si mi-a spus sa nu mai depun actiunea. Mi-a explicat ca parintii Madalinei s-au gandit mai bine si, de dragul micutului, spera sa se înteleaga pe cale amiabila cu ginerele lor, Petru Mircea”, a declarat Comaniceanu.

Sambata, sotul Madalinei Manole a refuzat sa participe la pomana de doua zile. Potrivit unor surse apropiate familiei, citate de Libertatea, duhovnicul parintilor Madalinei ar fi cel caruia i se datoreaza aceasta schimbarea brusca de atitudine. Se pare ca sambata, dupa pomana facuta pentru Madalina, preotul i-a „mustruluit serios” pe cei doi, pentru ca si-au acuzat ginerele ca ar fi impins-o pe cantareata la sinucidere. „Nu stiu nimic de actiunea lor. Cat despre o intelegere… nu avem cum sa rezolvam vreo problema, pentru ca nu am mai vorbit deloc”, a declarat luni Mircea, arata sursa citata.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult